logo

GÖKTEKİN SEÇİLİRSE, GÜLÜÇ’TE SU ZAMMINI GERİ ÇEKECEK!

  • CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Göktekin, “Belediye Başkanı seçildiğim taktirde, mevcut başkanın halkın içme suyuna yaptığı zammı geri çekeceğim” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, yazılı açıklama yaparak ziyaretlerini değerlendirdi ve seçildiğinde önceliğinin su konusu olduğunu kaydetti. Göktekin, 31 Mart Yerel seçimleri doğrultusunda yaptıkları her ziyarette halkın büyük teveccühü ile karşılaştıklarını söyledi.

Vatandaşlarla her görüşmesinde, göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri projelerden bahsettiklerini belirten Göktekin, şunları kaydetti:

“Elbette yapacaklarımızı anlattığımız kadar vatandaşımızı da dinliyoruz. Özellikle sorun ve taleplerini önemsiyor, notlarımızı alıyoruz. Yaşanan hayat pahalılığından ezilen halkımız bir de içme suyuna yapılan yüzde 50 zam ile vuruldu. Buradan söz veriyorum; Göreve seçildiğim ve makama oturduğum ilk gün, öncelikli çalışmamız su konusu olacak. Belediye Başkanı seçildiğim taktirde, mevcut başkanın halkın içme suyuna yaptığı zammı geri çekeceğim. Bundan Gülüç halkımızın hiçbir endişesi olmasın.”

Paylaşın:
99 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ