logo

GÖKTEKİN SÖZ VERDİ: “NE SÖYLÜYORSAK YAPACAĞIZ”

  • Gülüç Beldesi CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, “31 Mart seçimleri öncesinde halkımıza ne söylüyorsak hepsini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesi CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin, dün (21 Mart) seçim çalışmalarını, beldedeki Ordulular Mahallesinde sürdürdüklerini bildirdi.

Özellikle ev toplantılarında belde halkından büyük ilgi gördüklerine dikkat çeken Göktekin, şunları kaydetti:
“Belediye Meclis Üyesi adaylarımız ile mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev geziyoruz. Bu arada mahalle sakinlerimizin istekleri üzerine ev toplantıları gerçekleştiriyoruz. Toplantılarda gördüğümüz ilgi bizi son derece sevindiriyor ve umutlarımızı daha da artırıyor. Buna karşılık biz de halkımızın oyları ile Belediye Başkanlığı ve Meclis çoğunluğunu kazanmamız halinde, neler yapabileceklerimizi tek tek sıralıyoruz. Birçok projemiz arasında gençlerimize ve kadınlarımıza istihdam ön sıralarda yer alırken, çocuklarımızın eğitimine katkıyı da çok önemsiyoruz. Sosyal ve kültürel aktivitelerine katkı amacıyla alanlar oluşturacağımız çocuklarımızın, LGS, TYT ve üniversite sınavlarına daha rahat hazırlanabilmeleri amacıyla daha rahat ve sakin ortamda ders çalışabilecekleri mekanlar sağlayacağız. Yine 8. ve 12. Sınıf öğrencilerimize sınav destek programları, üniversite öğrencilerimiz için burs imkanı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ise kırtasiye yardımı sözümüzü tekrarlıyoruz. 31 Mart seçimleri öncesinde halkımıza ne söylüyorsak hepsini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

MECLİS ÜYELERİNE DURMAK YOK

Diğer yandan, CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin ile ev toplantılarına katılan CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları, diğer zamanlarında ise evleri dolaşarak Göktekin ile birlikte hayata geçirecekleri projeleri içeren broşür dağıtımını sürdürüyor. Meclis üyeleri de Göktekin gibi, halktan gördükleri ilginin, seçimlere yansıyacağına inandıklarını kaydediyor.

Paylaşın:
364 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ