logo

GÖNÜL KAHVESİ’NDE YENİ KONSEPT, YENİ ANLAYIŞ…

Kdz. Ereğli Ereylin Alışveriş Merkezindeki Gönül Kahvesi, el değiştirerek yenilenen konsept ve yepyeni bir anlayışla müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Kdz. Ereğli’nin sevilen esnaflarından Sanayici Tuncay Yüksel’in eşi Elif Arslan Yüksel tarafından devri alınan Gönül Kahvesi, Ereylin AVM’nin birinci katında (Facefood) müşterileri ile yeniden buluştu.

Gönül Kahvesi’nde konsept değişikliğine giden Yüksel, müşterilerine daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyerek, herkesi bir kahve molasına beklediklerini belirtti. Yüksel konuşmasında, “Gönül Kahvesi’nin geniş mekanında Koronavirüs (Covid-19) Salgınına karşı tüm önlemlerin aldık. Gönül harmanı ile yapılan kahvemiz, pasta, kurabiye, kek, çeşitli tatlılar, kanepe türü birçok yiyecek ve içeceğimizle birlikte müşterilerimizin hizmetine açıldık. 40 yıl hatırı olduğu bilinen kahvemiz de kelimenin tam anlamıyla ‘Gönüllere hitap eden’ kalitesiyle müşterilerimize sunuluyor. Branşında uzman ve deneyimli personelimiz ile müşteri sağlığı ve memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiğimiz Gönül Kahvesi’ne bölge halkımızı ‘bir Kahvemizi içmeye’ bekliyoruz” dedi.

Paylaşın:
1390 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ