logo

GÖNÜLLÜ: “TEŞEKKÜR EDERİZ, İYİ Kİ VARSINIZ”

  • Haber Hayat Yayıncılık bünyesinde yayınlarını sürdüren İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ve www.haberhayat.net web sitesi kurucu ve imtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü, kuruluş yıldönümünde gösterilen yakın ilgiye teşekkür etti.

Kdz. Ereğli merkezli İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ve www.haberhayat web sitesi, 1 Aralık 2022’de 10. yayın yılını tamamlayıp 11. yıldan gün almaya başladı.

Yayınların kurucusu ve yöneticisi Gazeteci Doğan Gönüllü, kuruluş yıldönümüne ilk günden gösterilen ilgiye layık olmaya çalışacağını ifade etti. Konu ile ilgili 11 – ON BİR başlıklı bir yazı kaleme alan Gönüllü, duygularını “Gazetemizin /gazeteciliğimizin bilinçaltı ile buluştuğunuzda hep doğruya ulaşma çabası içinde,  her türlü siyasi, sosyokültürel görüşe eşit mesafede olan ve huzuru, uyumu yön olarak seçen bir mecra ile karşılaşırsınız. ” şeklinde ifade etmişti.

İŞ ve MEDYA DÜNYASI, DOSTLAR…

Haber Hayat Yayınlarını birlikte yöneten Ülkü & Doğan Gönüllü çifti, 2. Aralık Cuma günü de kutlamalar almaya devam etti. Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt değerli çiçeği ile kutlama yaparken,  Avrasya Medya İletişim Konfederasyonu  (AVKON) ve Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel, İş insanı Tat Metal Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Nurdan & Orhan Oğuz çifti, İş İnsanı Hayrettin Aksoy, Latifoğlu Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Latif ile Genel Müdür Tarık Latif, İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Gazeteci Mustafa Kemal Bektaş, CHP Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl, Özel Sektör Yöneticisi Mehmet Şevket Erol, Tülin &Zafer İnanoğlu çifti ve Ayşen &Cem Ertam çifti Gönüllü’yü mesajlarla kutladılar.

Sosyal medya sayfamızda da 2 aralık cuma günü alfabetik sıraya göre ; Asuman Karaduman, Aydın Erol, Belgin Alcan, Bülent İçli, DrMustafa Naci , Yalçinkaya, Ferhat Köksal, Gülten Yazıcı Aytar, Hasan Canver, Kemal Büyükgüzel, Mehmet Sönmezoğlu, Mustafa Yazıcı, Nil Tema, Oktay Eren, Rıza Yıldızhan, Şenol Cıvak, Şükran Turan, Uğur Emiroğlu ve Yusuf Karaş kutlamada bulundular.

Zonguldak Karaelmas Gazeteciler Derneği(KGD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emen’de Gönüllü’yü kutlayarak başarılarının devamını diledi.

EL EMEĞİ, GÖZ NURU…

Gönüllü çiftinin özel hediyesi ise aile dostları Seval&Kemal Tuncer çiftinden el emeği göz nuru nazarlık olarak geldi.

Doğan Gönüllü tüm paydaşlarına, “Sevgili Eşim Ülkü ile birlikte yelken açtığımız Haber=Hayat yolculuğunda bu güne kadar emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza ve bu zorlu yolculuğumuzda bize eşlik ettiğiniz için tüm okurlarımıza, paydaşlarımıza teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız…” mesajı ile teşekkür etti.

Paylaşın:
470 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ