logo

GÖNÜLLÜ VE ÇELİK AİLELERİNDE MUTLULUK RÜZGARLARI

  • Kdz. Ereğli’de Binnur & Ersay Gönüllü çiftinin kızı Nihan ile Sakarya ili sakinlerinden Şükran & Ahmet çiftinin oğlu Ömer Faruk, aile içinde gerçekleştirilen nişan töreninde mutluluk rüzgarları estirdiler.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ev hanımı Binnur & Demokrat Gazetesi çalışanı Ersay Gönüllü çiftinin Öğretmen kızı Nihan ile Sakarya ili sakinlerinden Ev Hanımı Şükran & TTK/Kandilli emeklisi Ahmet Çelik çiftinin oğlu bilişim sektörü çalışanlarından Ömer Faruk, aile arasında gerçekleştirilen törenle nişanlandılar.

AİLE BÜYÜKLERİ GÖREVLERİNİ TAM YAPTI

19 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde Ereğli Midilli Park’ta aile yakınlarının katılımı ile gerçekleştirilen törene çiçekler ve hediyelerle gelen erkek tarafını kız tarafı kapıda karşıladı. Gençlerin aile büyükleri Nihan’ın Anneannesi Tomris Karakuş, Amcası Güven Gönüllü ve Ömer Faruk’un Akrabası Karasu Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Metin Yıldırım geleneksel adetleri gençlerin kahve ikramı eşliğinde yerine getirdiler. Bu sırada Nihan’ın halası Beyhan Köksal ise misafirlerle yakından ilgilenerek ev sahipliği yaptı.

NİŞAN YÜZÜKLERİNİ AMCA DOĞAN GÜNÜLLÜ TAKTI

Nihan Gönüllü ile Ömer Faruk’un nişan yüzükleri Nihan’ın amcası Gazeteci Doğan Gönüllü, “Allah tamamına erdirsin. Sevginiz saygınız hiç eksik olmasın, hep mutlu yaşayın. Sevinçleri paylaşarak artırın, üzüntüleri paylaşarak azaltın. Hayırlı uğurlu olsun, darısı bekarlarımızın başına…” sözleri ve alkışlar eşliğinde taktı. Makasın kurdeleyi ilk aşamada kesmemesi ise Nihan’ın kardeşi Zeynep’e yaradı.

GÜLERYÜZÜLÜ SEMPATİK GENÇLER…

Güleryüzleri ve sempatik tavırları ile aile büyüklerinin elini öpen genç nişanlılar, takıları ve tebrikleri kabul ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu sırada Binnur Gönüllü’nün duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Mutluluk rüzgarları estiren nişan töreni, ikramların sunulması ve sohbetle devam etti.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI:

Paylaşın:
1327 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

#

GÖNÜLLÜ VE ÇELİK AİLELERİNDE MUTLULUK RÜZGARLARI” için 1 yorum

  1. Nazif Ofluoğlu : diyor ki:

    Allah tamamına erdirsin gençlerimize mutluluklar diliyorum