logo

GRİZU 263 UZAY TAKIMI, GÖNÜLLÜ AJANDA’YA KONUK OLACAK

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi(ZBEÜ) ve ERDEMİR işbirliği ile dünya çapında başarılara koşan Grizu 263 Uzay Takımı, Kanal Z ekranlarında yayınlanan Gönüllü Ajanda’nın konuğu olacak.

Zonguldak Kanal Z ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü Gazeteci Doğan Gönüllü’nün üstlendiği ‘Gönüllü Ajanda’nın 3 Şubat Perşembe Günü Konukları; Grizu 263 Uzay Takımı Ekibinden; Takım Danışmanı Prof. Dr. Bülent Ekmekçi İle Makine Mühendisliği Öğrencisi Osman Turgut Olacak. Dünya çapında bir çok başarılı proje ve kazanılan ödülleri ile tanınan Grizu 263 Uzay Takımı’nın ana sponsorluğunu OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden ERDEMİR üstleniyor.

Türkiye’nin İlk Cep Uydusunun Başarılı Ekibi  ZBEÜ Grizu 263 A Uzay Takımı, ‘Gönüllü Ajanda’ farkı İle Kanal Z ekranlarında…

KANAL Z CANLI YAYINLARI;  SMART TV, APPLE TV, İPTV’DEN HD YAYIN KALİTESİYLE TELE DÜNYA 889. KANAL APPSTORE,GOOGLE PLAY’DEN “ARTI DİJİTAL MEDYA” UYGULAMASINI İNDİRİP AKILLI TELEFONLARINIZDAN İZLEYEBİLİR, -www.kanalz.com.tr – www.yeniadimgazetesi.com ,  @kanalz.zonguldak FACEBOOK HESABI VE @kanalz YOUTUBE HESAPLARINDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Paylaşın:
698 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ