logo

GÜLBAY, IS0 İLK 500 LİSTESİNE GİREN FİRMALARI KUTLADI

  • Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay, İstanbul Sanayi Odası (ISO) tarafından 2022 yılındaki faaliyetlerine göre Türkiye’nin ilk 500 firması arasına giren üyeleri Tatmetal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi tebrik etti.

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Kemal Gülbay, üyeleri Hayrettin Yavuz ve Akın Tatoğlu ortaklığındaki firmaları Tat Metal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ile üyeleri Abdurrahman Çınar ile Abdulkadir Çınar’ın firmaları Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ISO tarafından 2022 yılındaki faaliyetlerine göre Türkiye’nin ilk 500 firması arasında yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TAT METAL ÇELİK VE ÇINAR BORU’YA BAŞARILAR DİLEDİ

Başkan Gülbay, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Tatmetal Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Çınar Boru Profil Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan yönetim kurulu başta olmak üzere tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyoruz. Her iki üye firmamızın bölgemiz ve ülkemiz ekonomisinin gelişmesinde ortaya koyduğu çabaların sonucu olarak Türkiye’de ki ilk 500 sanayi kuruluşu arasında girme başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi

ERDEMİR, EREN ENERJİ VE YURTBAY SERAMİK’İ DE KUTLADI

Gülbay açıklamasında, Türkiye’de ki ilk 500 sanayi kuruluşu arasına giren ve bölgemizde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş., Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. ile Yurtbay Seramik firmalarını da tebrik ederken, ülkenin gelişme ve kalkınması noktasında faaliyetlerine aralıksız devam eden iş dünyasının tüm temsilcilerine de çalışmalarında başarılar diledi.

Paylaşın:
410 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ