logo

GÜLÇİN İLE SİMAY NİŞANLANDI

Kdz. Ereğli’de özel sektörde çalışan Simay Şipit ile Okul Öncesi Öğretmeni Gülçin İpek, nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attılar. 

Kdz. Ereğli’de Behiye İç Giyim Mağazası sahipleri Mustafa Şipit ve Behiye Şipit’in oğulları Simay ile ilçenin sevilen Pazarcı esnaflarından Yılmaz İpek ve ev hanımı Sevim İpek çiftinin kızları Gülçin, düzenlenen Nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attılar.  

26 Eylül Pazar günü Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen törende salona alkışlar eşliğinde giren genç çift, ilk dansını gerçekleştirdi. 

Çiftin nişan yüzüklerini gelinin dedesi Yaşar İpek ile damadın dedesi Şadan Özsoy takıp çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler. 

Yüzük merasimi ve pasta kesiminin ardından yeniden sahneye çıkan çift, gecenin geç saatlerine kadar davetliler ile birlikte müzisyen Suat Bozmaoğlu’nun seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. 

Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen Nişan töreninde Gülçin ve Simay çiftini aileleri, yakın arkadaşları ve sevenleri de yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştılar.

Paylaşın:
705 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ