logo

GÜLÜÇ BELEDİYESİ HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Beldesinde 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında, İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılar için program düzenlendi.

Gülüç Belediyesi tarafından 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında geçtiğimiz hafta hizmete giren Gülüç Belediyesi Sosyal Tesislerinde program düzenlendi. Yaşlılara moral amaçlı düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş, İzmirlioğlu Huzurevi müdürü İlhan Yılmaz, huzurevi sakinleri, belediye meclis üyeleri ve personeli katıldı.

Düzenlenen program için Başkan Demirtaş ve meclis üyelerine teşekkür eden İzmirlioğlu Huzurevi müdürü İlhan Yılmaz, pandemi şartlarında huzurevi sakinlerinin zor günler geçirdiklerini ifade etti.

Demirtaş, “Dilediğiniz zaman emrinizdeyim”

Programa katılan yaşlılara hoşgeldiniz diyen Başkan Demirtaş yaptığı konuşmada, “Bu tesis sizlerin 24 saat emrinizde, ne zaman isterseniz bana telefon etmeniz yeterli. Sizler bizim annemiz, babamızsınız, sizlere değer veriyoruz. Sizler yalnız değilsiniz. Gülüç Belediyesi ve şahsım olarak yanınızdayız. Dilediğiniz takdirde emrinizdeyim. Virüs illetinden hala daha kurtulmuş değiliz ama bir nebze de buradaki programla sizleri rahatlatmak istedik. Sizleri mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere.” dedi.

Konuşmaların ardından ikramlara geçildi. Programa katılan yaşlılar çalan şarkılara eşlik ederek günün keyfini çıkarırken, kesilen pasta ve toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Paylaşın:
465 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ