logo

“GÜLÜÇ HALKINDAN GÜÇLÜ BİR DESTEK İSTİYORUM”

  • Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı ve İyi Parti Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş, yazılı açıklama ile seçmenlerine seçim öncesi son kez seslenerek, “Hizmet belediyeciliğimizin devam etmesi için sizlerden bir kez daha yetki istiyorum…Sizlerden bu defa çok daha güçlü bir destek istiyorum.” dedi.

Demirtaş açıklamasında şöyle dedi:

Sevgili Gülüçlü hemşehrilerim! Sizler sevginiz ile 2014 yılında beni Gülüç Belediye Başkanlığı görevine getirdiniz. Göreve başladığım ilk günden itibaren Gülüç’ümüzün gelişmesi, büyümesi ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için canla başla çalıştım. “Yapılamaz” denilen projelerin hepsini yaptık. “Açılamaz” denilen yolları açtık. Gülüç’ün her mahallesinde, her sokağında, her caddesinde mutlaka hizmetlerimiz oldu. Sizler benden ne talep ettiyseniz, yerine getirmeye çalıştım. Doğumdan ölüme, mutlu ve acı günlerinizde hep yanınızda olmaya çalıştım. Belediyemizin imkanlarını sonuna kadar zorlayarak dertlerinize derman olmaya çalıştım. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve erkeklerimiz ile sayısız etkinlikler yaparak Gülüç’te sosyal belediyeciliği başlattık. Başta Gülüç Sahil, Gülüç Sahil Kafe, Düğün Salonu, Mesire ve Piknik Alanı, çocuk parkları, üst geçitler, meydan ve mahallelerdeki çevre düzenlemeleri olmak üzere sayısız projeleri hayata geçirdik. Cenaze hizmetlerimiz, camilerimizin sundurmalarının yapılması başta olmak üzere her alanda Gülüç’ümüzün ihtiyacı olan hizmetleri hayata geçirdik. Sizlere 10 yılda yaptıklarımı anlatmaya kalksam burada sayfalar yetmez. “YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR” diyerek Gülüç’te hizmet belediyeciliğinin devam etmesi ve en önemlisi yapılan hizmetlerin heba olmaması için desteklerinizi bekliyoruz.

Bizim başka Gülüç’ümüz yok.

Ben sizlerin arasından çıkmış bir evladınız, bir kardeşinizim. Dün neysem bu günde aynıyım.
Gülüç’ün öz evladı Gökhan Mustafa Demirtaş’ım. Gülüç’te istediği gibi at koşturamayan, yaptığımız eserleri ticari ranta çevirmek isteyen rant çetelerine karşı hiç eğilmedim, hep dik durdum, onlara fırsat vermedim. Benden istedikleri rantı elde edemeyen rant çeteleri bu sefer şahsıma yönelik ahlaksızca iftiralar attılar, atmaya da devam ediyorlar. Seçimle beni yenemeyeceklerini anlayanların, sizlerin bana olan sevgisini ortadan kaldırmak, aramızdaki güçlü bağı kopartmak için ahlaksızca iftira atanlara sakın kanmayın. Bizim başka Gülüç’ümüz yok. Gün Gülüç’e sahip çıkma, yapılan hizmetlere sahip çıkma günüdür. 31 Mart günü sizlerin dedikodu ve iftiralara kanmadan Gülüç’e sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Hizmet belediyeciliğimizin devam etmesi için sizlerden bir kez daha yetki istiyorum.
Sizlerden bu defa çok daha güçlü bir destek istiyorum.

“Gökhan başkan seçimi nasıl olsa kazanıyor, ben oy kullanmasam da olur” demeden her birinizi sandıkta oy kullanmaya bekliyorum. 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde bize vereceğiniz destekler için şimdiden tüm Gülüç halkıma çok teşekkür ediyorum. Ben Gülüç aşığı bir kardeşinizim. Gülüç’ü ve sizleri çok seviyorum. Sevgi ve saygılarımla.

Paylaşın:
94 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ