logo

GÜLÜÇLÜ KADINLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından 8 Mart kadınlar günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte kadınlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Gülüç Belediyesi tarafından 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle belediye düğün salonunda etkinlik düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş’ın eşi Işıl Demirtaş, kadınların toplumdaki yeri ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.

BAYAN DEMİRTAŞ: “KADINLARA DEĞER VERİLMELİDİR”

Bayan Demirtaş konuşmasında Rusya-Ukrayna savaşının üzüntü verici olduğunu ifade ederek bir an önce sona ermesini diledi. Kadınlığın değerine dikkat çeken Bayan Demirtaş, “Biliyoruz ki kadın toplumun en yetkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Kadın anadır, evlattır, bacıdır, eştir. Seversen mutlu olur, mutlu eder. Evini, işini ve çevresini sevgiyle besler. Yalnızca bir gün değil her gün kadınlara değer verilmelidir. Her gün onları sevindirmeliyiz. Mutlu olalım ve mutlu kalalım diyorum. Bu duygularla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

GÖKHAN BAŞKAN, KADINLARIN DESTEĞİNİ UNUTMADI

Kadınların toplumdaki yeri ve öneminin çok büyük olduğunu ifade eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan M. Demirtaş ise kendisinin de Gülüç Belediye Başkanı olarak göreve geldiği ilk günden bu yana kadınlara daha fazla önem verdiğini anlattı. Gülüç’te kadınlara yönelik sosyal, kültürel ve sportif alanlarda hizmetlerinin devam edeceğini anlatan Demirtaş kendisine en büyük desteği kadınların verdiğini söyledi.

“ZONGULDAK VE EREĞLİ’NİN EN BÜYÜK KONUT PROJESİ”

Gülüç Beldesinde yapılan belediyecilik hizmetlerini özetleyen Demirtaş,
“Sizlerden Allah razı olsun. Sizler bana her zaman destek oldunuz. Bende sizlerin bu desteğine layık olabilmek için gece gündüz çalışıyorum. Göreve geldiğimde nüfusumuz 7 bindi şu anda 8 bin 200’e çıktı. Gülüç her geçen gün büyüyor. İnsanlar yaşamak için artık Gülüç’ü tercih etmeye başladılar. Gülüç’te bir inşaata verdiğim ruhsatla ilgili iddialar ortaya atıldı. Bu proje Zonguldak ve Ereğli’de şu ana kadar yapılan en büyük proje. Gayemiz burada örnek bir projenin hayata geçirilmesi. Bu proje hayata geçtiğinde en az bin-bin 500 kişi daha Gülüç’e gelecek. Belediyeye her ay iller bankasından 200 bin TL daha para gelmesi demek. Nüfus arttığında buradaki fırın, bakkal ve manav gibi esnaflarımızın işi artacak. Bu güne kadar Gülüç köy olarak görülüyordu. Bu gün Gülüç’ü köy olarak görebilen var mı? Ben 24 saat sizlerin emrinizdeyim.” diye konuştu.

Başkan Demirtaş’ın konuşmasının ardından yerel sanatçılar konser verdi. Çeşitli ikramların ve kadınlar gününe özel hediyelerin dağıtıldığı gecede kadınlar uzun süre gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. (iha)

Paylaşın:
474 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ