logo

GÜLÜÇ’TE MASKESİ OLMAYAN VATANDAŞ KALMAYACAK

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş yaklaşık 8 bin 500 nüfusa sahip belde de tüm evlere maske, dezenfektan, ıslak mendil ve bilgilendirici broşür dağıtımına başlanacağını söyledi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve belediye meclis üyesi Hasan Polat ile birlikte vatandaşlara içerisinde maske, dezenfektan, ıslak mendil ve bilgilendirici broşürlerin yer aldığı setin paketlenmesi çalışmalarıyla ilgili gazetecilere bilgi verdi.

Demirtaş “Halkımız evinde kalsın, biz onların hizmetkârıyız”

Gülüç’te tüm evlere yarından itibaren hazırladıkları çantaları dağıtmaya başladıklarını ifade eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, ilk planda 15 bin maske, 5 bin dezenfektan, 5 bin ıslak mendil dağıtacaklarını, ihtiyaç oldukça vatandaşlara maske teminine devam edeceklerini dile getirdi. Bu savaşta Gülüç halkının yanında olmaya, her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceklerini ifade eden Başkan Demirtaş “Burada tabi, kaymakamımız, değerli sağlık çalışanlarımız, emniyetimiz, belediye personelimiz ve kamu çalışanlarına da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır ile Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz’da, çalışmalardan övgü ile söz ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Gülüç Belediyesi ekipleri bugünden itibaren beldede ki tüm evlere hijyen setlerinin dağıtımına başlayacak.

Paylaşın:
807 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ