logo

GÜLÜÇ’TE SÜNNET ŞÖLENİ VE AŞURE İKRAMINA YOĞUN İLGİ

  • Gülüç Belediyesince düzenlenen Sünnet Şöleni ve Aşure İkramı ekinliği yoğun ilgi gördü.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından Geleneksel Sünnet Şöleni ve Muharrem Ayı Aşure İkramı etkinliği gerçekleştirildi.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın bizzat detaylandırdığı etkinlik, 13 Ağustos Cumartesi günü Gülüç Belediyesi sosyal tesislerinde düzenlendi. Çocuklara özel eğlencelerin olduğu ve hediyelerin sunulduğu Sünnet Şölenine ve protokolün bizzat sunduğu Aşure İkramına yoğun ilgi oldu. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın da katılarak Başkan Demirtaş’tan ve hizmetlerinden övgü ile bahsettiği etkinliğe Ak Parti Zonguldak İl Başkan Vekili Ömer Gülay, Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçicek, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube BAşkaı Yakup Yılmaz, Siyasi parti ve STK yetkilileri ile belde halkı katıldı.

DEMİRTAŞ: “LAYIKI İLE KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Demirtaş, etkinler sonrası yaptığı açıklamada birlik-beraberlik içinde hizmet etmenin öneminde dikkat çektiği paylaşımında, “Göreve geldiğimizden bu yana milli ve dini günleri lakıyla ve hak ettiği şekilde yaşıyor ve yaşatıyoruz. Sünnet şöleni ve aşure günü de bizim için önemli gelenek ve göreneklerden biridir. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da her önemli günü hak ettiği şekilde layıkıyla kutlamaya devam edeceğiz. Yüzlerindeki tebessüm her şeye değer…Hayat, çocuklar gülünce başka güzel.. ” dedi.

Paylaşın:
386 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ