logo

GÜNER: İYİ GÜNDE, ZOR GÜNDE MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Kdz. Ereğli’de “Ereğli’nin en iyi pizzası” sloganı ile faaliyet gösteren Pİzzante’de her siparişe bir adet maske kampanyası başlatıldı. İşletmeci Hakan Güner kampanyayı “iyi günde zor günde müşterilerimizin yanındayız” sözleri ile açıkladı.

Kdz. Ereğli’de İşletmeci Hakan Güner tarafından “Ereğli’nin en iyi pizzası” sloganı ile faaliyet gösteren Pizzante’de “her siparişe bir adet yüz maskesi” kampanyası başlatıldı.

KÜÇÜK BİR SÜRPRİZ KAMPANYAYA DÖNÜŞTÜ

Kampanyanın müşterilerinden gelen talep üzerine başlattığını belirten İşletmeci Hakan Güner, salgınla bilinçli mücadelenin önemine dikkat çekerek “tüm personelimiz koronavirüs’le mücedele kapsamında eğitimlerini aldı. Bu kapsamda ham maddeden nihai ürüne kadar tüm süreçte hijyen kurallarına titizlikle uyuluyor. Başlangıçta müşterilerimize küçük bir sürpriz yapalım dedik ve siparişlerin yanına maske de ekleyince çok takdir edildik. Böylece talepler çoğaldı ve bunu kampanya haline getirdik. Tutar ve miktarına bakılmaksızın tüm siparişlerde 1 adet kuruyucu yüz maskesi hediyemizdir. iyi günde zor günde müşterilerimizin yanındayız ” dedi.

KISITLAMADA PAKET SİPARİŞ SERVİSİNE DEVAM

Normal sürece kademeli geçişin çok uzak olmadığına inandığını söyleyen Güner, sokağa çıkma kısıtı sürecinde, gerekli hijyen ve mesafe kurallarına uyarak paket servise devam ettiklerini belirtti ve herkese sağlıklı günler diledi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
877 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ