logo

GÜNEŞİN BİLE ERİTEMEDİĞİ KAR YIĞINLARI, KÜRENMEYİ BEKLİYOR!

Batı Karadeniz’de bir hafta süre ile aralıklı olarak yağan yoğun kar, geceleri oluşan ayazın da etkisi ile güneşte bile tam erimeyen kirli yığınlar oluşturdu. Kar kütleleri kürenmeyi bekliyor.

Batı Karadeniz Bölgesinde etkili olan kar yağışı sonrası, Kdz. Ereğli’de de bazı araçlar kendi imkanları ile trafiğe çıkarken, bazıları hala yerinden kımıldayamadı.

Cadde ve sokaklarda oluşan kar kütleleri araç ve yayalar için hem kirlilik hem tehlike oluştururken, karlar yağmur mazgallarına çamur taşımaya başladı. Dozerlerin kar kürerken sökmek zorunda kaldığı hız kesici parçaları ve vidaları ise araçlar için tehlike olmaya devam ediyor. Ayrıca önümüzdeki günlerde beklenen yağmur, tıkanan mazgallar nedeni ile su taşkınlarına neden olabilir!

Engebeli arazinin bol olduğu Kdz. Ereğlili vatandaşlar, güvenli bir araç ve yaya trafiği için, özellikle yüksek mahallelerde yol kenarlarında biriken kar kütlelerinin bir an önce araçlarla temizlenmesi gerektiğini ifade ederek, kamu araçları, Erdemir ve müteahhitlerin de desteğini alan belediye ekiplerini göreve davet ediyor.

Paylaşın:
548 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ