logo

GÜREL: “AVKON SÜRECİ MEDYA CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu – AVKON, kuruluş sürecinde “3 Yıllık Stratejik Eylem Planı” çalıştayı gerçekleştirildi. TİMEF Başkanı Şakir Gürel, başarı ile devam eden süreci değerlendirdiği kısa açıklamada “Medya camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

TİMEF, İMEF, DİMEF ve TDGF Federasyonları tarafından kuruluş çalışmaları başlatılan Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu – AVKON, geçtiğimiz hafta sonu yaptığı iki günlük “Tüzük Çalıştayı”ndan sonra, bu haftasonu da “3 Yıllık Stratejik Eylem Planı” çalıştayı ile kısa, orta ve uzun vadeli yol haritasını belirledi.

ÇEVRİMİÇİ ÇALIŞTAYA GÖNÜLLÜ’DE KATILDI

Basın şehidimiz Uğur Mumcu ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü görevinde şehit edilen Ali Gaffar Okan başta olmak üzere tüm şehitlerimizin rahmet, minnet ve şükranla anıldığı çalıştay 23-24 Ocak’ta çevrimiçi yöntemle gerçekleştirildi. Çalıştaya Zonguldak Bölgesinden TİMEF ve KGD Başkan Yardımcısı, Haber Hayat Yayıncılık Kurucusu Doğan Gönüllü’de katıldı.

“3 YILLIK STRATEJİK EYLEM PLANI” İLE YOL HARİTASI BELİRLENDİ

AVKON’un kuruluş sürecinde önemli bir aşama olan ‘3 Yıllık Stratejik Eylem Planı’ çalıştayını “Medya camiamıza hayırlı olsun.” şeklinde ifade eden Tüm İletişim ve Medya Federasyonu(TİMEF) Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Gürel, toplantı sonrası yaptığı kısa açıklamada, “Çok değerli Genel Başkanlarımızın şahsında AVKON Kurucusu Federasyonlarımıza, Anadolu Medyası Çalıştayı Grubunda yer alan saygıdeğer Gazeteci Meslektaşlarımıza, bu çalıştayların bir proje kapsamında gerçekleşmesine vesile olan Sayın Muradiye Ergin’e ve şahsında Samsun Gazeteciler Cemiyetine, Moderatörümüz Sayın Merve Kartal’a ve şahsında AB Sivil Düşün Programı’na ayrıca katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.” diye konuştu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
783 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ