logo

GÜVEN TAZELEYEN YILMAZ, KUTLAMALARI KABUL EDİYOR

  • Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 3 gün önceki genel kurul sonrası güven tazeleyen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’a kutlama ziyaretlerinde bulunuluyor.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş (Erdemir) Mensupları Yardımlaşma Sandığı Vakfı Başkanı Murat Kayıkçı, Metal İşçileri Tüketim Kooperatifi (METAL-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir ile yönetimi ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer ile yönetimi ayrı ayrı ziyaret ettikleri Yılmaz ve yönetimini kutlayarak başarı dileğinde bulundular.

MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Türk Metal’in bölgede yetkili iş yerlerindeki üyeleri de sendikayı ziyaret ederek kutlamalarını gerçekleştirdiler.
Şube başkanı Yılmaz da, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk Metal Sendikamızın çatısı altında, Buzkıran gemimizin kaptanı,Türkiye işçi sınıfının önderi Genel Başkanımız Sayın Pevrul Kavlak’ın liderliğinde ve çizdiği yolda, değerli üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

GÜVEN TAZELEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl Genel Merkez tarafından “Karadeniz Ereğli Şube başkanı” olarak atanan Yakup Yılmaz, 22 Ekim’de Büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi 12. Genel Kurulunda tek liste ile girdiği seçimlerde yeniden başkanlığa seçilmişti.

GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
432 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ