logo

HABER HAYAT’I ERKENDEN KUTLADILAR…

  • Kdz. Ereğli’de yayımlanan Gazeteniz İŞ’te Haber Hayat ve bağlantılı yayını wwwhaberhayat.net haber sitesi, 1 Aralık’ta 11. yılını tamamlayıp 12. yıla adım attı.

1 Aralık 2012’de ilk gazetesini “Batı Karadeniz Ekonomi Kültür Forumu” Vizyonu, ve “aydınlık bir dünya aydınlık bir hayat” misyonu ile çıkaran Haber Hayat Yayıncılık kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü, kuruluş yıldönümü “12 YIL BİRLİKTE YOL ALDIK; GÜVENLE DEVAM EDECEĞİZ” başlıklı yazısında değerlendirmiş ve “Yine hayatın özünü haberin kalbinde yakalayıp insanlığa yansıtabilmek için çalışacağız.” demişti.

Yayın kuruluşumuzun yıldönümü kapsamında kutlamalar, günler öncesinden gelmeye başladı. Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık çiçek göndererek ve telefonla, MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kemal Gülbay ile Şube Müdürü Kemal Kurtul yazılı mesajla, Tat Metal Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu ise Gönüllü’yü telefonla arayarak kutladı.

Tüm paydaşlarına teşekkür eden Gönülllü’de, birlikte nice yıllar dileğinde bulundu.

GELEN MESAJLAR ŞÖYLE :

Kemal GÜLBAY /MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı

Yayın hayatına başladığınız 01 Aralık 2012 tarihinden bu yana, gerek “İş’te Haber Hayat Gazetesi” gerekse web portalınız www.haberhayat.net aracılığıyla bölgemizin ekonomik konuları başta olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi birçok meselesine ışık tutmaya çalıştınız.

Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bugüne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bugünden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim.

Bu vesileyle daha nice uzun yıllar başarılı işlere imza atmanız temennisiyle şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimizle şube personelimiz adına başta siz ve kıymetli eşiniz Ülkü hanımefendi olmak üzere değerli çalışma arkadaşlarınızla gazetenizin baskısı, yayımlanması ve bizlere ulaştırılması, ayrıca web sitenizin haber akışı ve güncellenmesi ile bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınıza tebriklerimizi sunar, 11. Kuruluş Yıldönümüzü kutlarım.  Selam ve Saygılarımızla,


Kemal KURTUL MÜSİAD Karadeniz Ereğli Müdürü

İş’te Haber Hayat Gazetemizin 11. Kuruluş Yıldönümünü tebrik eder, sizlerin aracılığıyla başta değerli eşiniz Sayın Ülkü GÖNÜLLÜ hanımefendi ile Haber Hayat Yayıncılığın kuruluşundan bu yana emeği geçerek elde ettiğiniz başarı da az veya çok katkıları olan tüm arkadaşlarınızın da Yıldönümlerini kutlarım.

Başarılı çalışmalarınızın nice yıllar devamı dileği ve dualarımla…Saygılarımla.


Paylaşın:
462 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ