logo

‘HAK TEMELLİ YENİ MEDYA EĞİTİMİ’ TARİHİNDE DEĞİŞİKLİK

İstanbul merkezli dokuz8AKADEMİ tarafından düzenlenen Yerel Medya ve Yurttaş Haberciler İçin Hak Temelli Yeni Medya Eğitimi’nin sağlık sorunları nedeni ile 1 hafta ertelendiği açıklandı.

Konu ile ilgili dokuz8AKADEMİ yönetimi tarafından tarafından yapılan açıklama şöyle :

Etkinliğimiz, ekibimizde yaşanan sağlık sorunları sebebiyle 3-4-5 Mart tarihine ertelenmiştir. Başvuru sahipleriyle önümüzdeki günlerde telefonla iletişime geçeceğiz. dokuz8AKADEMİ tarafından düzenlenen Yerel Medya ve Yurttaş Haberciler İçin Hak Temelli Yeni Medya Eğitimi, 3-4-5 Mart 2022 tarihlerinde Zonguldak Ereğli’de olacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek eğitim yerel medya kuruluşları, aktif habercilik faaliyeti yürüten veya yürütmek isteyen yerel gazeteciler, yurttaş haberciler, öğrenciler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımına açık. Sizden ricamız kurumunuz çalışanlarından programa katılım sağlayabileceğini düşündüğünüz kişilere bu daveti yönlendirmeniz. Başvuru formunu doldurmalarının ardından dokuz8AKADEMİ tarafından aranacaklar. Başvurusu kabul edilenlerin ulaşım ve konaklaması karşılanacak. 

Programının konu başlıkları ise şu şekilde:*Pandemi Sonrası Dünyada Medyanın Dönüşümü ve Yeni Medya*Dijital Çağda Haber Kavramı ve Haberin Dönüşümü*Mobil Odaklı Video Haberciliği*Haber İçin Sosyal Medya ve Sosyal Medya Araçları*Haberde Mülteci Hakları Odaklı Yaklaşım ve Atölye Çalışması    *Haberde Toplumsal Cinsiyet Odaklı Yaklaşım ve Atölye Çalışması    *Hak Temelli Habercilik Yaklaşımı*Yalan Habere Karşı Veri Doğrulama*Dijital Çağda Veri Güvenliği*Sivil Toplum Örgütleri için Medyanın Önemi*Yerel Medyada Alternatif Dijital Kazanç Yöntemleri 

Paylaşın:
385 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ