logo

HALK MÜZİĞİ KONSERİ EŞLİĞİNDE MEZUNİYET

  • Kdz. Ereğli’de Nurdan Ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu 2023 Mezuniyet Töreni Programı Halk Müziği Konseri eşliğinde gerçekleştirildi.

Kdz. Ereğli’de Nurdan Ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu 2023 Mezuniyet Töreni Programı gerçekleştirildi.

15 Haziran Perşembe günü ilçedeki Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen programa Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, Şube müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sunumlarını Okul Öğretmenleri Nur Erdoğan Zere ile Hakan Yıldırım’ın yaptığı ve Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılışında konuşan Okul Müdürü Fuat Yılmaz, İstanbul’da bulundukları için programa katılamayan hayırsever kurucular Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz’dan övgü ile bahsetti.

OĞUZ ÇİFTİ, 35 YILDIR EĞİTİMİ DESTEKLİYOR

Yılmaz, Oğuz çiftinden “Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlköğretim okullarını yaptıran ve yaşatan; 1987 yılından bugüne kadar, tam 35 yıldır yaptırdığı okulları yalnız bırakmayan, her daim takip eden, eğitim öğretim ortamının en iyisi olması için desteklerini hiç esirgemeyen” ifadeleri ile bahsedip, saygı ve şükranlarımı sundu.

“GENÇLERE GÜVENİYORUZ”

Konuşmasında öğretmenlere, velilere ve öğrencilere yönelik mesajlara yer veren Yılmaz, öğrencilere hitaben, “Sizleri  Z kuşağı olarak tanımlıyorlar. Bizim gibi düşünmediğiniz, hayata bizim gibi bakmadığınız için Z kuşağı hakkında olumsuz düşünce ve yargılar sıkça dile getirilmektedir. Ben bu düşünce ve yargılara katılmıyorum. Aksine bizim gibi düşünmediğiniz, olaylara bizim gibi bakmadığınız için, Türkiye’nin gelecek yüzyılına, sizler damga vuracaksınız. Gelecek yüzyıl, sizin yüzyılınız olacak. Bizler sizlere inanıyor ve güveniyoruz.” diye konuştu.

KONSER EŞLİĞİNDE MEZUN OLDULAR

Zengin içerikli program; öğretmen konuşması, video slayt gösterimi, okul öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Konseri, Bayrak Flama devir teslim töreni, dereceye giren öğrencilere plaket ve gr. altın verilmesi, Okul başarı kütüğüne plaket çivisi çakılması, Okul Birincisi konuşması, çiçek ve mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atma töreni ile devam edip, hatıra fotoğrafı çekimleri ile son buldu.



Paylaşın:
650 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ