logo

HALKBANK ALAPLI’YA ŞUBE AÇIYOR

Türkiye Halk Bankası A.Ş. (Halkbank)’nin Zonguldak’ın Alaplı ilçesine şube açacağını açıklayan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminin girişimleri ile Halkbank Şubesi açılıyor.

Çalışmaların son aşamaya gediğini kaydeden Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, İlçe PTT binasının yanındaki işyerine şube açılmasının yetkililerce uygun bulunduğunu ve bina sahibi ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Halkbank Şubesinin yakın zamanda ile esnaf ve tüccarına hizmet etmeye başlayacağını açıklayan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak şubenin hayırlı olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti. Ocak kısa açıklamasında “Halkbank şubesi ilçemize hayırlı olsun. Yakın zamanda yer teslimi bankaya yapılacak ve çalışmalar hızlı şekilde bitirilip esnaf ve tüccarımıza hizmet etmeye başlayacaktır. Bu konuda büyük emek sarf eden başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan ve bölge milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
995 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ