logo

HALKLA İLİŞKİLER ÖĞRENCİLERİNE ‘İLETİŞİMDE ALGI YÖNETİMİ’ ANLATILDI

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından “İletişimde Algı Yönetimi” başlıklı konferans düzenlendi.

BEÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından “İletişimde Algı Yönetimi” başlıklı konferans düzenlendi.

6 Mart Cuma günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ahmet Zengin Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. V. Haktan Özaçmak, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hakan Çelik, akademik personel ve öğrencilerin katıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mikail Batu da etkinlikte konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmasına algı yönetiminin tarihçesi hakkında bilgilendirme yaparak başlayan Batu, toplumsal ilişkilerin kurulması bağlamında birincil kaynağa ulaşmanın güvenilir iletişim kurmak açısından önemine değindi. Çeşitli amaçlar doğrultusunda algı yönetiminin küresel ve toplumsal yaşamda aktif bir şekilde kullanıldığını vurgulayan Batu, algı yönetimine ilişkin Türkiye’den ve dünyadan örnekleri katılımcılarla paylaştı. Algı yönetiminin halkla ilişkiler alanındaki uygulamaları hakkında da açıklamalarda bulunan Batu, günümüz kitle iletişim araçlarında ve özellikle sosyal medyada algı yönetimine sıklıkla başvurulduğunu söyledi.

Öğrencilerle algı yönetiminin anlaşılabilirliği adına interaktif bir uygulamanın da gerçekleştirildiği konferans, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haktan Özaçmak tarafından Doç. Dr. Mikail Batu’ya teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi.

Paylaşın:
575 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ