logo

HASÇELİK: “KURBAN DERİSİ BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ”

  • Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yaklaşan Kurban Bayramını hatırlatarak, “Vatandaşlarımızdan THK’ye kurban derisi bağışlarını ve vekaletle kurban kesimi bağışlarını bekliyoruz.” dedi.

Türk Hava Kurumu Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesi ile yaptığı yazılı açıklamada, kurban derisi ve kurban kesimi bağışlarının kuruma yapılmasını istedi.

Hazırlıkların tamamlandığını belirten Hasçelik, desteğe ihtiyaç olduğunu vurguladığı açıklamasında özetle şöyle dedi:

“DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR”

THK Kdz Ereğli Şube Başkanı olarak yönetim kurulu ile birlikte tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İlçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların, Kdz. Ereğli Belediyesinin, Ormanlı, Gülüç, Kandilli Belde Belediyelerimizin, Mahalle ve Köy muhtarlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşları ile vatandaşlarımızın  desteğine ihtiyacımız vardır.

THK Kdz Ereğli Şube Başkanlığımızca bu yıl kurban derileri sıcak hava nedeniyle kesimden sonra tuzlanmayan deriler, 1-2 saat içinde bozulmaktadır. Bu yüzden vatandaşlarımızdan milli servet olan kurban derilerini kesimden hemen sonra tuzlamalarını rica ediyoruz.

MAKBUZ KARŞILIĞI TESLİM EDİLECEK

09 Temmuz-12 Temmuz 2022 tarihlerinde şube başkanlığımızca Kurban Bayramı’nda yeterli araç ve personel ile kurban derilerini toplayacaktır. Ayrıca THK merkez ofiste yönetim olarak iletişim merkezi oluşturduk. Vatandaşlar bize 0 372 316 26 70 THK şubesine ait telefon numarasından ulaşabilirler. Sabah 09.00 akşam, 19.00 arasında deri toplama faaliyeti gerçekleştirilecektir. Vatandaşlarımız makbuz mukabili derilerini THK yetkili aracına teslim edebilirler ayrıca kurban derisi toplama merkezimiz Bölücek Mahallesi 2 nolu Sanayi Caddesi Merkez Mezarlık Öğretmenevi Lojmanı deri toplama ve tuzlama merkezi olarak hazırlanan binamız ve depomuz bulunmaktadır.

KURBAN BAĞIŞ TUTARLARI:

Ayrıca bu yıl vekalet kurban kesimi ve kurban derisi bağışlarınız alınacak olup vekaleten kurban bağışı için Büyükbaş Hisse Bedeli 2.750,00 TL Küçükbaş Hisse Bedeli 3.000,00 TL Yurtdışı Büyükbaş Hisse Bedeli Bangladeş 2.000,00 TL Togo 1.300,00 TL olup bilgi sahibi olmak için Türk Hava Kurumuna ait broşürümüz de ekte sunulmuştur.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

THK Şube Başkanlığımıza her zaman desteklerini esirgemeyen başta Kdz. Ereğli Kaymakamımıza, Kdz. Ereğli Bölge ve Garnizon Komutanlığına, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına, Gülüç Belde Başkanlığına, Kandilli Belde Başkanlığına, Ormanlı Belde Başkanlığına, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ve değerli yöneticilerine, Muhtarlar Derneği Başkanlığına köy ve mahalle muhtarlıklarına, Sivil Toplum kuruluşlarının değerli Yöneticilerine ve Kdz. Ereğli halkına çok teşekkür ediyorum.

BAĞIŞLARINIZI BEKLİYORUZ

Vatandaşlarımızdan THK’ye kurban derisi bağışlarını ve vekaletle kurban kesimi bağışlarını bekliyoruz. Kdz Ereğli Halkımızın  Kurban Bayramını kutlar, bayramın hayırlara vesile olmasını diler,  şimdiden kurban derisi bağışlarınız ve vekaletle kurban kesimi bağışlarınız için teşekkür ediyor ve kurbanınızı ALLAH kabul etsin. Saygılarımla   

Paylaşın:
409 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ