logo

“HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK” EREĞLİ’DE SAHNELENDİ

  • Sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “Haybeden Gerçeküstü Aşk” Kdz. Ereğli’de sahnelendi.

30 Eylül gecesi Kdz. Ereğli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Dr. Dündar Güçeri Etkinlik Salonunda sahnelenen tiyatro oyunu, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü destekleri ile “Gençlerde Madde Bağımlılığıyla Mücadele Farkındalık Etkinliği” kapsamında sahnelendi.

İlginin yoğun olduğu oyun öncesi sahneye çıkan Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Doruk Dokuzoğlu, kısa bir konuşma ile Rotary Kulübü hakkında bilgilendirmede bulunarak, HPV aşısı ile Madde bağımlılığı ile mücadeleye desteklerinde dolayı izleyicilere teşekkür etti.  

TRAJİKOMİK DURUMLAR GÜLDÜRDÜ, DÜŞÜNDÜRDÜ!

2 kişilik tek perdelik oyun Melisa Varol ve Ali Okumuş tarafından başarı ile sahnelendi. Oyunda kadın erkek ilişkisinin başlangıcından bittiği yere kadar olan süreç çoğu kez mizahi tarzda ele alındı. Güncel ilişkilere de atıfta bulunan komedi oyunu seyirciye eğlenceli dakikalar yaşattı. Zaman zaman Kestane Balı diyarı olarak Zonguldak ve Ereğli’nin de adı geçen oyun, kadın ve erkeğin ilişkisel evrimini her boyutu ile ortaya koyarken trajikomik durumunu da gözler önüne serdi.

KARŞILIKLI MEMNUNİYET İFADELERİ…

Oyun sonunda ayakta alkışlanan sanatçılara çiçek takdim eden Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Doruk Dokuzoğlu, başarı ve desteklerinden dolayı çiçek takdiminde bulundu. Sanatçılar da anlamlı bir proje kapsamında Kdz. Ereğli’de bulunmaktan duydukları  memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Öte yandan Kdz. Ereğli Rotary Kulübü üyeleri, AKM Etkinlik salonu girişinde oyun öncesi stant açarak katılımcılara HPV aşısı konusunda bilgilendirme broşürleri ve ponpon anahtarlık dağıtımı gerçekleştirdi.

Paylaşın:
3085 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ