logo

HERKÜL BÜYÜK DOĞA BULUŞMASI 24 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Kdz. Ereğli Herkül Doğa Ve Motor Sporları Kulübü Derneği tarafından düzenlenen ‘Büyük Doğa Buluşması’ etkinlikleri 24-25-26 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Herkül Doğa Ve Motor Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ‘Büyük Doğa Buluşması’ etkinlikleri 24-25-26 Haziran’da Subaşı Köyü -Herkül Arena alanında gerçekleştirilecek.

HAREKET, EĞLENCE VE KEYİF ARAYANLARA…

Off Road tutkunlarına ve doğa dostlarına seslenen Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Taner Tatoğlu, tüm planlamaların titizlikle yapıldığını kaydederek, “Bu sene 6.sını gerçekleştireceğimiz büyük doğa buluşmasına hazırız. Geçtiğimiz sene pandemi kısıtlaması olduğu halde Kdz. Ereğli bölgesinde 46.800 kişi katılımı ile gerçekleştirdiğimiz, aile teması, off-road, extrem spor dalları ve sahne gösterileri ve de konserler ile dolu 4 günlük bir festivale ev sahipliği yaptık. Bu seneki etkinliğimize şehir dışından ve bölgemizden büyük rağbet var. Tüm ailelerimizi ve gençlerimizi, halkımızı bu hareketli, keyifli ve etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Paylaşın:
1013 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ