logo

HES KODU OLMAYAN SÜRÜCÜLER ZONGULDAK’A GİREMEDİ!

Zonguldak İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında alınan yeni karar doğrultusunda şehir dışından gelen vatandaşlara Zonguldak Alaplı ilçe girişinde HES kodu taraması yapılarak içeri alınıyor.

Zonguldak İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda Zonguldak’a başka şehirden gelen vatandaşlara, artan korona virüs vak’alarına karşı HES kodu uygulaması yapıldı.

İlin Alaplı, Gökçebey, Devrek ilçe giriş noktalarında HES uygulaması başlatıldı. Jandarma ve polis ekiplerince oluşturulan giriş noktalarında sürücüler ve vatandaşların HES kodları sorgulandı. Alaplı ilçesinde de jandarma ekipleri tarafından HES kodu taraması yapılarak sürücüler ilçeye ve kente giriş yapabildi.
HES kodu olan vatandaşlar jandarma ekiplerinin kurduğu uygulama noktasında durdurularak tek tek kontrol ediliyor. Şehir dışından gelen ve uygulama noktasında durdurulan vatandaş “Uygulama yapılması gereken bir şey. Her yerde yapılmıyor ama burada yapılması güzel. Yaygın olması daha faydalı olacaktır” şeklinde konuştular. (iha)

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI İÇİN LÜTFEN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ :

Paylaşın:
665 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ