logo

“HİTLER’İN KİNİNİ MÜSLÜMAN FİLİSTİNLİLERE KUSMAK…”

  • İsrail’in Gazze’deki Hastaneye düzenlediği bombalı saldırı sonrası tepkiler artarken, Tüm İletişim ve Medya Federasyonu(TİMEF) Başkanı Şakir Gürel’de saldırıya tepki gösterdi.

Gürel’in “Hitler’in kinini Müslüman Filistinlilere Kusmak” başlığı ile yaptığı yazılı açıklaması şöyle :

Gözü dönmüş İsrail rejimi Gazze’de hastaneyi bombaladı. İlkel koşullarda, yetersizlikler içinde tedavi olmaya çalışan yüzlerce yaralı/hasta, İsrail ordusunun saldırısı ile katledildi.

1930’lu yıllarda Hitlerin yönettiği Nazi ordusunun yahudilere uyguladığı soykırımı, İsrail bugün Gazze’deki müslüman Filistinlilere uyguluyor. Hitler 6 milyon yahudiye soykırım uygulamıştı, Netanyahu ise binlerce müslüman Filistinliyi vahşice katlediyor. Sayılar farklı olsa da, Hitler’le Netanyahu’nun uyguladıkları katliam/soykırım birbirinin aynı.

En son 1995 yılı Temmuzunda, 8 bin genç ve yetişkin Müslüman erkeği, emrindeki askerleri ile katleden Sırp Kasabı Ratko Mladiç, katliam emrini veren siyasi sorumluları ise Radovan Karaciç ve Slobodan Miloşeviç’ti. Lahey’deki savaş suçları mahkemesinde soykırım yapmaktan suçlu bulundular. Sonuçta hapse tıkıldılar ve cezalarını çekiyorlar. Netanyahu’nun yeri de onların yanı olmadıkça, İsrail soykırımı/katliamı/zulmü sona ermez/sonlandırılamaz. Binyamin Netanyahu için yaşasın savaş suçları mahkemesi…

Paylaşın:
219 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ