logo

GİZEM İLE BARAN EVLENDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Tims Organizasyon Sahibi Özlem Şen’in kardeşi Gizem, evlilik yaşamını Karaoğuz çiftinin oğlu Baran ile birleştirdi.

Gülcan-Zeki Işıldak’ın kızları Gizem ile Selma-Seyfettin Karaoğuz’un oğlu Baran, İstanbul’dan gelen özel bando ekibinin çaldığı müzikler eşliğinde; özenle hazırlanmış Tim’s Fabrika Salonuna girdiler.

Yaklaşık 750 davetlinin yer aldığı salonda çiftin nikahını, Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık kıydı.

Posbıyık, Gizem ile Baran’ın kimlik bilgilerini kendi ağızlarından doğruladıktan sonra yaptığı konuşmada, Özlem-Timur çiftinin sahipliğindeki Tims Ajans ve Organizasyonun, önemli işlere imza attığını söyledi. Tims Ajans’ın, ilçedeki tüm organizasyonlarda en önde yer aldıklarını belirten Posbıyık, “Belediyemizin her türlü işinde de can-siperane çalışıyorlar,. Hepimizin tek amacı var; Ereğlimize hizmet etmek, geliştirmek ve güzelleştirmek. Burada evliliklerini tamamlayan çiftimizin birlikteliklerinde benim de imzam olduğu için çok mutluyum” dedi.

DOLU DOLU EĞLENCE!..

Posbıyık’ın Evlilik cüzdanını Gelin Gizem Işıldak Karaoğuz’a teslim etmesinin ardından, düğün pastası kesilerek, davetlilere ikram edildi.

Salon düzeninin adeta ‘göz kamaştırdığı’ düğünde, yenilen yemekle birlikte eğlence ve coşku da yükseldi. Dansözün sahne aldığı gecede, özellikle gelin ile damadın arkadaşlarının ortamdaki coşkuyu yükseltmesi gözlerden kaçmazken, aileler ise davetlilerle yakından ilgilendi.

Belediye Başkanı Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık ile birlikte katıldığı düğün etkinliğinde, yasal saatlere kadar eğlence devam etti. (Kaynak : Hakimiyet)

Paylaşın:
1054 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ