logo

HÜLYA ÖĞRETMENE SON GÖREV : DUA

Kdz. Ereğli Doğa Koleji Genel Müdürü, Emekli Öğretmen Hülya Çataklı, sabah saatlerinde vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz. Ereğli Doğa Koleji Genel Müdürü, Utku Eğitim Kurumları Kurucu Başkanı ve Doğa Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’nın eşi, Öğretmen Çift Lüsyen-Caner Özçep’in anneleri Emekli Öğretmen, Çağdaş Eğitim Sevdalısı Hülya Çataklı, sabah saatlerinde vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı. İstanbul Acıbadem Hastanesinde iken hayatını kaybeden Hülya Çataklı, yaklaşık 2 yıldır hastalıklarla mücadele ediyor ve kemoterapi alıyordu.

Pandemi önlemleri dikkate alınarak 20 Aralık Pazar günü Erdemir camisinde saat 16.30 düzenlenen cenaze törenine aile yakınları, CHP İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serkan Keleş, Kızılay Başkanı Yaşar Ciğer, Belediye Meclis Üyesi Sertan Kuzu, Ak Parti Önceki Dönem İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Eski Meclis Üyesi Hasan Pınarcık eğitim yöneticileri, öğretmenler, kurum ortakları/çalışanları ve sevenleri katıldı.

Cenazenin cami alanına getirilişi ve tören sırasında Hülya Çataklı’nın eşi, Ali Çataklı, kızı Lüsyen Çataklı Özçep, torunu Can Özçep ve kız kardeşi Sema Türkgülü’nün ayakta durmakta zorlandıkları, çokça gözyaşı döktükleri görüldü. Caner Özçep ise aile yakınlarını teselli etmekle meşgul oldu.

Şehirde ve eğitim camiasında sevilen-sayılan insan Hülya Çataklı’nın cenazesi Kdz. Ereğli şehir mezarlığına defnedildi.

POSBIYIK, TED KOLEJİ, MARTI KOLEJİ VE YÜZLERCE OKUYUCU TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Öte yandan Hülya Çataklı’nın vefatının ardından Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık sosyal medya hesabından, “Kentimize eğitim alanında önemli hizmetleri olan, Kdz. Ereğli Utku Koleji Kurucularından, Kdz. Ereğli Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı’nın eşi Kdz. Ereğli Doğa Koleji Genel Müdürü Öğretmen Hülya Çataklı’nın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhume Hülya Çataklı ‘ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.” cümleleri ile taziyelerini paylaştı. TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları ile Martı Koleji ise ilanla taziye mesajı yayınladı. Sosyal medyadan ise yüzlerce okuyucu başsağlığı dileklerinde bulundu.

DEMİRTAŞ’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş ise Çataklı ailesi ile birlikte göründüğü fotoğrafına aşağıdaki başsağlığı mesajı ekledi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1226 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ