logo

HÜRRİYET’İN EREĞLİLİ YÖNETİCİSİ ÖZDEMİR’E “BİN TEBRİK”

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, Dijital Hürriyet’in son dönemlerde yükselişe geçtiğini rakamlarla açıkladı ve başarıda Hurriyet Dijital Yayınlar Yönetmeni Kdz. Ereğlili Hüseyin Özdemir’in de payı olduğunu ifade ederek “başarıları için bin tebrik” dedi.

Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan, “Dijitalde de öncüyüz: İşte süper rakamlar”başlıklı yazısında, hurriyet.com. tr’nin başarılı yöneticisi Kdz. Ereğlili Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Özdemir’den övgü ile söz etti.

Hakan “hurriyet.com.tr, taaa kasım ayında başlayan yükselişini korona sürecinde zirveye taşımış durumda.” cümlesi ile başladığı yazısında “Çok güçlü bir koordinatör ve editör kadromuz var. Onların özverili çalışmalarıyla bu başarıyı yakaladık. Dijital ekibimizin en tepesinde ise iki isim var: Hürriyet Dijital Genel Müdür Yardımcısı ŞEBNEM SEZEN ÇOMOĞLU. * Hürriyet Dijital Yayınlar Yönetmeni HÜSEYİN ÖZDEMİR. Şebnem ve Hüseyin’in şahsında dijitaldeki bu yükselişimize katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza katkıları için bin teşekkür, başarıları için bin tebrik. ” ifadelerini kullandı.

Erdemir’den Emekli Gülten-Cengiz Özdemir çiftinin oğlu olan Hüseyin Özdemir, başarılı bir dijital medya yöneticisi.

Ahmet Hakan’ın “Dijitalde de öncüyüz: İşte süper rakamlar” başlıklı yazısını okumak için aşağıdaki linki tıklayınız:

Paylaşın:
2926 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ