logo

HYUNDAI TÜRKİYE SATIŞ DİREKTÖRÜ JONG WEON CHAI EREĞLİ’DE

  • Hyundai Türkiye Satış Direktörü jong Weon Chai ve heyeti, Kdz. Ereğli’de Hyundai Simge Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ile görüş alışverişinde bulundu. 

Hyundai Türkiye Satış Direktörü Güney Koreli jong Weon Chai, heyeti ile birlikte Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Hyundai Simge Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’yu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

18 Ağustos Perşembe günü bölge bayi ziyaretleri kapsamında gerçekleşen görüşmede, Hyundai Türkiye yöneticilerinden Satış Grup Müdürü Enis Aslan ve Satış Bölge Müdürü Ali Aybey’ de yer aldı.

Simge Plaza Yönetim KurUlu Başkanı Şemsi Durdu ve Genel Müdür Meral Akdoğan tarafından kapıda karşılanan jong Weon Chai ile  heyetine plaza gezdirildi, personelle tanıştırıldı. Bölge otomotiv pazarı ile ilgili bilgiler sunuldu.

ŞEMSİ DURDU : “ÇOK MEMNUN OLDUK”

Önemli ziyareti gazetecilere değerlendiren Durdu, konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bugün heyecanlıyız! Çünkü Güney Kore’den Hyundai Türkiye Satış Direktörü Sayın jong Weon Chai ile Hyundai Türkiye yöneticilerinden Satış Grup Müdürü Enis Aslan ve Satış Bölge Müdürü Ali Aybey aramızdalar. Kendilerini Karadeniz Ereğli ve Hyundai Plazamızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Karadeniz Ereğli Belediye Başkanımızın esprili bir şekilde dediği gibi Ereğli’yi görerek önemli bir eksikliği giderdiler… Ziyaret kapsamında plazamızı gezip, satış ve satış sonrası politikalarla ilgili görüş alışverişi ve değerlendirmenin ardından yöresel yemeklerimiz ile ağırlamayı planlıyoruz. Kendisine ve heyetine tekrar hoş geldiniz diyoruz, çok teşekkür ederiz.” diye konuştu.  

Hyundai heyetinin samimi bir ortamda gerçekleşen temasların ardından akşam saatlerinde Kdz. Ereğli’den memnuniyet ifadeleri ile ayrıldığı öğrenildi.

Paylaşın:
1057 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ