logo

İBRAHİM SEZER AYIP ETTİ!

  • Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Mevcut belediye yönetimini eleştirdi ve İYi Parti Belediye Başkan Adayı Murat Sesli’nin kuzeni ve seçim kampanyası yürütücüsü Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli’nin basına para vererek yalan algı yaratma peşinde olduğunu savundu. Sezer bu ifadeleri ile en hafif tabiri ile ayıp etmiş oldu.

Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, Ömerli Mahallesi sakinleriyle buluştu ve kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür etti. Başkan Adayı Sezer mahalle sakinlerine hitaben 25 yıldır Ereğli’nin mahallelerinin birçok sorunu olduğunu, bu sorunların çoğunun devam ettiğini ve bu problemlerin çözümünde hiçbir adım atılmadığını, yatırımlar yapılmadığını savundu.  

POSBIYIK DÖNEMİNİ ELEŞTİRDİ

Sezer, mevcut belediye yönetimine yönelik eleştirisinde ” Ömerli gibi köyden mahalle olan bölgelerimize de 25 yıldır hiçbir hizmet götürülmemiş. Bunları görüyoruz. Hep birlikte şahit oluyoruz. Evet doğalgaz getirilmiş, belediye ne kadarda ‘Biz getirdik, biz yaptık’ dese de bunlar mevcut hükümetin yaptığı çalışmalar ve nimetleridir. .. Kaç yıldır sürekli gelip gittiğim bu mahallenin yoluna yol desem yol değil, kaldırımları kaldırım değil. Sosyal manada ve alt yapı bakımından hiçbir yapı hiçbir tesis yok. 12-13 yıl önce neysek bugün de aynıyız. İnşallah da biz iktidarımızın da kaynaklarını bakanlık ve hibe kaynaklarını kullanarak, belediyemizin kaynaklarını çarçur etmeden doğru kullanarak, çok kısa sürede yatırımları tek tek ayağınıza getireceğiz. Düğün salonları, otoparklar yapacağız. Trafik problemlerini çözeceğiz. Sahil düzenlemelerini, bunun yanında mahallelerimize parklar, bahçeler gibi çalışmaları teker teker yapacağız… Ben Ereğli’nin Serintepe Köyü’nde doğdum. İnşaat Mühendisi oldum. Ereğli’de 25 senedir proje mühendisliği yapıyorum. Bu süre zarfında Ereğli’miz dahil çoğu mahallelerini adım adım gezdim. Mahallelerin ve Ereğli’mizin sorunlarını çok iyi biliyorum. 20-25 yıldır bu yapılmayan sorunları çözecek olan da benim.” dedi.

MAKSADINI AŞTI!

Sezer, basına para ile haber yaptırıldığını da iddia ettiği Murat Sesli için de Sesli’nin yalan algı peşinde olduğunu söyledi. Bu bölümde “söylenileni yazan” basına yönelik haksız ve kaba eleştirilere yer veren Sezer’in ifadelerinin maksadını aştığı değerlendiriliyor.

PROJELERİNDEN SÖZ ETTİ

Sezer, yapacağı projelerinden de bahsederken de, “5TL’ye Halka ekmek vermek için Halk Ekmek Büfeleri kuracağız. Bunu yaparken fırıncılarımız ile halk arasına köprü kuracağız. Bu projeyi hiçbir fırıncımızın 1 kuruş bile gelirinden zarar ettirmeden yapacağız. Kantin Bonus uygulamasıyla ilkokul, ortaokul, lise çağındaki geliri düşük olan çocuklarımızın harçlıklarını belediye olarak biz karşılayacağız. Kırtasiye Bonus uygulamasıyla Eğitim-Öğretim Dönemi başında, yine geliri düşük ailelerin tüm kırtasiye masraflarını Belediye olarak biz üstleneceğiz. İlk 5 Metreküp su tüm meskenlerimize belediyemizin hediyesi olacak. Tüm vatandaşlarımız Ereğli Belediyesi’nin bütün sosyal tesislerinde çayı 2.5 TL’ye içebileceksiniz.” diye konuştu.

Paylaşın:
437 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ