logo

İDDİALI ÇIKIŞ: “BELEDİYE BAŞKANLIĞININ ÜSTESİNDEN GELİRİM”

  • Ak Parti Karadeniz Ereğli İçe Başkanı iken bu görevinden istifasını sunarak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan İnşaat Mühendisi İbrahim Sezer, “Şehrimizin çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşasının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır.” dedi.

Sezer, yazılı olarak da paylaştığı basın açıklamasında ‘aynen’ şunları kaydetti:

“Öncelikle bölgemizde meydana gelen doğal afetlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar diliyorum. Bu afette zarar gören esnaf ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her felakette olduğu gibi devletimiz tüm imkanları ve şefkati ile esnafımızın ve vatandaşımızın yanındadır.

Malumunuz olduğu üzere 31 mart 2024 yerel seçimleri için start verilmiş ve takvim işlemeye başlamış bulunmaktadır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘ Her şey Türkiye için’ sloganı ile çıkılan bu yolda halka hizmet hakka hizmet şuuru ile kurulan bu kutlu davanın her aşamasında ve mücadelesinde görev almanın gururunu yaşadım.

“HEYACANIMI PAYLAŞIYORUM”

Bu günde böyle bir gurur ve heyecanı sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ak Parti Karadeniz Ereğli belediye başkan aday adayı olduğumu sizler vasıtası ile tüm Karadeniz Ereğli kamuoyu ve halkımızla paylaşmak istiyorum.

Biraz kendimden bahsedecek olursam; 28.06.1967 Kdz.Ereğli doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Kdz. Ereğli de tamamladım. 1991 yılında Anadolu Üniversitesi MMF inşaat mühendisliği bölümünü bitirdim. 1995 yılından itibaren Kdz.Ereğli de proje mühendisliği ve inşaat işleri yapmaktayım.

Siyasi geçmişim; 2001 yılında kurulan ak partimizin; 2002-2004 yılları arasında Kdz. Ereğli kurucu ilçe yönetiminde, 2009-2011 yılları arasında Zonguldak il yönetiminde görev yaptım. 2007 ve 2011 genel seçimlerinde milletvekili aday adayı oldum. 2019 yılında Kdz.Ereğli belediye başkanlığına aday adayı oldum. Partimizin 2020 yılı olağan ilçe kongresinde yönetimde görev aldım ve 16 mart 2023 tarihine kadar ilçe siyasi-hukuki işler başkanı, 21 mart-21 kasım 2023 tarihleri arasında Kdz. Ereğli ilçe başkanı olarak görev yaptım.

STK geçmişim; 2013-2019 yılları arasında Müsiad Kdz.Ereğli şube başkanlığı, 2019-2020 yıllarında Müsiad genel merkez yüksek istişare kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. 2015 yılından itibaren Kdz.Ereğli Eğitim Vakfı Genel Sekreterliği görevini yürütmekteyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

“HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞTURMAK VE MARKA ŞEHİR YAPMAK İÇİN YOLA ÇIKTIM”

Değerli basın mensupları, kıymetli hemşehrilerim; Doğduğum ve doyduğum şehrime, vefasını ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen dava arkadaşlarıma ve değerli halkımıza hizmet etmek azmi ve şevki ile Karadeniz Ereğlimizi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak ve marka şehir yapmak için bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım.

Şehrimizin çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşaatının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır.

Ak Partimizin kuruluşundan bugüne görev almış milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın, gençlik ve mahalle teşkilatlarımıza ve tüm dava arkadaşlarıma vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. “

Paylaşın:
278 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ