logo

İHALE YAPILDI MI, YAPILDI İSE KİM KAZANDI?

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı tarafından “Kdz. Ereğli Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binaları ile ilgili ihale 2 Mart’ta yapıldı.” açıklamasının detayları paylaşılmayınca akıllarda soru işaretleri kaldı!

Kdz. Ereğli gündemini uzun süredir işgal eden Hükmet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binalarının geçici ve kiralık yerlerde olması kamuoyunda rahatsızlık yaratırken, Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un “ihaleler yapıldı” açıklaması kafalarda yeni soru işaretlerine neden oldu.

SORULAR…

Buna göre ; 2 Mart’ta yapıldığı açıklanan ihalelerin detayları ile ilgili açıklamanın yapılmaması, “ihale yapılmadı mı, yapıldı da kimse girmedi mi, yapıldı ve ihale gerçekleşti ise alan firma/meblağ/zaman bilgileri neden açıklanmıyor?” sorularını da beraberinde getirdi.

BOZKURT “EN KISA SÜREDE BAŞLAMASINI BEKLİYORUZ” DEMİŞTİ

Soruyu iletmek üzere aranılan fakat telefonlarına cevap vermeyen Ak Parti İlçe Başkanı Bozkurt, 14 Mart’ta yaptığı yazılı açıklamada, “Daha önce de açıkladığımız gibi Kdz. Ereğli Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binaları ile ilgili ihale 2 Mart’ta yapıldı. İhalenin sonuçlanması ve yer teslimin ardından, çalışmaların en kısa sürede başlamasını bekliyoruz. Bugün de Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nin yanına yapılacak olan 30 üniteli Kdz. Ereğli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binamızın yapımı ile ilgili ihale ilanına çıkıldığını ilçe halkımızla paylaşmak istiyorum.” demişti.

“YAPILAMADI” İDDİASI!

Öte yandan bazı kaynaklardan edinilen bilgi veya iddiaya göre ; söz konusu ihaleye hiç bir başvuru olmadığı ve/veya dosya verilmediği için ihalenin yapılamadığı yönünde değerlendiriliyor.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’un, konu ile ilgili kamuoyuna doyurucu açıklama yapması bekleniyor.

Paylaşın:
726 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ