logo

İL GENEL MECLİSİ ADAYLARI MİLLETVEKİLİ İLE KOL KOLA

  • Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt , Kdz Ereğli’de Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ; Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy , Sinan Durdu ve Alaattin Şen ile köy ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim gezilerini artan tempo ile sürdüren Ak Parti heyetindeki İl Genel Meclis Üyesi adayları ; E.Sofular , Hasankahyalar , Elmacı , Tepeören , Cemaller , Sarıkaya , Yeşilköy , Toyfanlı , Artıklar , Üveyikli , Çamlıbel , Ormanlı , Esenler , Topallı , Ova , Ramazanlı , Çevlik , Soğanlı Yörük , Pınarcık ve Aydınlar Köyünde talepleri gerçekleştirecek kişilerin doğrudan kendileri olduğunu belitti.

BOZKURT: “EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BAŞARACAĞIZ”

Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre; ziyaretlerde köylerin sorunları vakit mefhumu gözetmeden gidermeye çalıştıklarını söyleyen, Milletvekili Saffet Bozkurt ; ” ’El Ele Gönül Gönüle Başaracağız‘’ vizyonumuzla başarmaya devam edeceğiz. Köyümüzün her türlü istek ve talepleri daima bizlerde görev aşkı ile devam edecektir. Bizler de kendilerine ; ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ dedik ve birlik ve beraberligimize bir kez daha ışık olduk. Köylerimizde yol , su ve kanalizasyon gibi temel sorunlar bitmiştir. Hizmet Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızla gelir , tam desteklerinizi bekliyorum” dedi.

“HALKIMIZA ÇAĞ ATLATTIK”

Köy ziyaretlerinde kendilerini kalabalıkla karşılayan vatandaşlara teşekkürlerini sunan Kdz Ereğli Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları ; Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy , Sinan Durdu ve Alaattin Şen gece gündüz demeden köyler için var olduklarını belirtti.
Ziyaretleri değerlendiren Meclis Üyesi adayları Ali Kemal Karaca ve Hüseyin Engin Temel özetle şunları kaydetti ; Köylerimizden gelen taleplerde özellikle asfalt , yol ve köy konağı gibi taleplerde hep yardımcı olduk , biz söz verdiğimiz zaman yapan ekibiz. Bunları da yapılan hizmetlerden ötürü biliyorsunuz. Ak Parti öncesi Ereğli’nin köylerinin çoğunluğu yürünülecek halde değildi. Susuzluk vardı , alt yapı sorunlarımız vardı , ulaşımda ve iletişimde bölge halkımıza çağ atlattık. Sizler bize destek verin , bizler de size artık sosyal projelerle hizmetlerimizi çok daha güçlü bir şekilde sürdürmek istiyoruz. Bizleri köylerimizde bu denli sıcak ve samimi bir şekilde bağrına basarak ağırladığınız için şükranlarımızı sunuyoruz.”

Paylaşın:
298 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ