logo

İL PROTOKOLÜNÜN EREĞLİ TEMASLARI GÜN BOYU SÜRDÜ…

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyetin Kdz. Ereğli temasları gün boyu sürdü.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve İl Emniyet Müdürü Fatih Aktaş, Kdz. Ereğli ilçesinde bir dizi temasta bulundu.

GÖREVLERİNDE HAYIRLI OLSUN DEDİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Gün boyu süren tamsalar kapsamında TSO Başkanı Arslan Keleş ve heyeti, Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer ve heyeti ile Liman Başkanı Bülent Taşdemir’le görüşen Vali tutulmaz ve heyeti, ziyaretlerde yeni seçilen ve atanan yöneticilere görevlerinde başarılar dileyerek çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

OSB YÖNETİMİ KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Vali Tutulmaz ayrıca, Başkanlığını yaptığı Kdz. Ereğli OSB Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak Müteşebbis Heyeti Başkanı Akın Tatoğlu ve ilgililerle görüşme yaparak gündemdeki konuları karara bağladı.

YETİŞKİN GENÇLERİN NİKAHINA KATILDI

Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevinde kalmakta olan 72 yaşındaki Meliha Kıral ile 75 yaşındaki Ercan Birdal’ın nikah törenlerine de katılan Vali Tutulmaz, Birdal çiftine mutluluk ve sağlıklı uzun ömürler diledi.

Mühendisler Derneği Lokali’nde nikah töreni düzenlenen ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın nikah kıydığı törene Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Kdz. Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, İl Jandarma Komutanı Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İlçe protokolü ve huzurevi sakinleri katıldı.

Tutulmaz burada yaptığı konuşmasında “Meliha hanım ve Erdal beyin ikinci baharındaki evliliklerine hep beraber şahitlik yaptık. Öncelikle bu yetişkin gençlerimizi tebrik ediyoruz. Allah bir ömür boyu mutlu etsin. Az önce nikah anında evliliğin yaşı kaç olursa olsun heyecanın aynı olduğunu hissettiler. Birçok evliliğe şahitlik yaptım. Öbürlerinden hiç farklı değildi. Aynı heyecanı burada gördüm. Bu heyecanları daim olsun İnşallah” dedi. Vali tutulmaz evlilik cüzdanını daha sonra çiftin ikisine birlikte verdi.
75 yaşındaki damat Ercan Birdal nikah sonrası gelini öperek, ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah törenine katılan davetliler damat ve geline takı takarak evliliklerini tebrik etti.

Paylaşın:
472 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ