logo

“İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİMİ GURURLA TESLİM EDİYORUM”

  • CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, milletvekili adaylığına başvurmak üzere, “Daha güzel bir Türkiye ve daha mutlu bir Zonguldak için omuzlarımıza almak istediğimiz sorumluluğun kutsiyet ve ağırlığının bilinciyle ilçe başkanlığı görevimi gururla teslim ediyorum.” sözleri ile görevinden istifa ettiğini açıkladı.

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, milletvekili adaylığına başvurmak üzere görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Açıklamasında “Milletvekili aday adaylığı gömleğini giyebilmek adına bu onurlu görevimden istifa ettiğimi bildiririm.” diyen Ertuğrul şu görüşlere yer verdi:

ÜÇ YIL GÖREV YAPTI

22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz İlçe Örgütü Genel Kurulu sonrası, her biri birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi yoldaşlarımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığında görev yaptım.

“ADAY ADAYLIĞI GÖMLEĞİNİ GİYEBİLMEK ADINA…”

Şanı büyük ve Cumhuriyet’imizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan partimizde üç yıl boyunca ilçe başkanlığı yapmak, ömrümün en onurlu dönemlerinden biri oldu.
Partimizin genel merkezinin genelgesi uyarınca; ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan 2023 Genel Seçimleri süreci öncesinde, milletvekili aday adaylığı gömleğini giyebilmek adına bu onurlu görevimden istifa ettiğimi bildiririm.

PARTİLİLERE VE BASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bu üç yıl içinde birlikte, omuz omuza, yürek yüreğe görev yaptığım yönetim kurulundaki arkadaşlarıma; çalışmalarımızda bizlere yön gösterip destek veren çok değerli milletvekillerimize, partili belediye başkanlarımıza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, belde başkanlarımız, belde yöneticilerimiz, kadın kolları ve gençlik kollarımız ile CHP’nin yılmaz neferleri olan her partilimize teşekkür ederim.
Bu üç sene boyunca çalışmalarımızın halka ulaştırılmasında katkıda bulunan Ereğli’nin tarafsız ve ilkeli basın mensuplarına da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

“GURURLA TESLİM EDİYORUM”

Ülkemiz için her Türk vatandaşının nefes alıp verdiği son güne kadar yapması gereken görevler, alması gereken sorumluluklar vardır. Bunun bilinci ile 28. Yasama Dönemi Milletvekili Seçimleri için partimizden Zonguldak Milletvekili olabilmek adına, yine partililerimizle ve saygıdeğer halkımızla birlikte yola çıkacağım. Daha güzel bir Türkiye ve daha mutlu bir Zonguldak için omuzlarımıza almak istediğimiz sorumluluğun kutsiyet ve ağırlığının bilinciyle ilçe başkanlığı görevimi gururla teslim ediyorum. Her Türk vatandaşı şunu çok iyi bilmelidir ki, aziz cumhuriyetimiz 100. yılında kendisini aydınlık günlere taşıyacak; bugün yaşamak zorunda bırakıldığımız karanlık günlerden sıyrılmasını sağlayacak günlere ulaşacaktır. Bunu birlikte başaracağız.

Aylardır ısrarla ifade ettiğimiz gibi ‘Geliyor Gelmekte Olan!’
Bu duygularla başta partililerimiz olmak üzere Zonguldaklı hemşehrilerimi selamlıyor yeni yılınızı da aynı temennilerle kutluyorum.

Paylaşın:
479 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ