logo

İLÇE MİLLİ EĞİTİM CAMİASI 41 ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

  • Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’nde, öğretmen öğrenci ve velilerin katkılarıyla alınan 41 adet tekerlekli sandalyenin İhtiyacı olan engellilere törenle teslim edildiği bildirildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 25 yıldır faaliyet gösteren ve yaklaşık 2 bin 200 engelliye hizmet veren Fiziksel Engelliler Derneği Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden talebi üzerine, ilçeye bağlı okullarda öğretmen, öğrenci ve velilerin katkılarıyla alınan 41 adet tekerlekli sandalyenin teslimi için tören düzenlendi.

Dernekten verilen bilgiye göre; 12 Mayıs Pazar günü Fen Lisesi Spor salonunda düzenlenen törene Ak Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kaymakam Mehmet Yapıcı, protokol üyeleri, engellikler ve yakınları katıldı.

Törende söz alan Fiziksel Engeliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, destekçi kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu. Ayrıca İş Kur desteği ile dernek Laboratuvarında bilgisayar kursu gören ve mezun olan 10 engelliye sertifikaları törenle verildi.

Engelli ve ailelerinin memnuniyetlerini ifade ettiği tören, kaymakamlık tarafından ikram edilen yemek ve toplu fotoğraf çekimi ile don buldu.

KATILIM :

Törene Milletvekili Bozkurt ve Kaymakamı Yapıcı’nın yanı sıra; Ak Parti İlçe Başkanı Av.Mücahit Andiç, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma komutanı Üsteğmen Ali Akça,  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Harun Akgül, İlçe Halk Eğitim Merkezi Metin Bozkurt, İlçe Sosyal  Hizmet Müdürü Deniz Peker, İş Kur İlçe Müdürü Ayfer Yavuz ile Kampanyaya destek veren okul müdürleri katıldı.

Paylaşın:
507 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ