logo

İLÇE PROTOKOLÜNDEN FİZİKSEL ENGELLİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

  • Kdz. Ereğli İlçe Kaymakam Mehmet Yapıcı başkanlığındaki protokol heyeti, 10-16 Mayıs Engelliler haftası kapsamında Fiziksel Engelliler Derneği(FED)’ni ziyaret ederek destek ifadelerinde bulundu.

10 – 16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Kdz. Ereğli İlçe Protokolünden Kaymakam Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Akça, İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik ve İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker’in, Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneğini ziyaret ettikleri bildirildi.

Dernekten verilen bilgiye göre ; Protokol üyeleri Başkan İsmail Şentürk ve engelliler ile sohbet edip, her zaman yanlarında olduklarını ve desteklerinin süreceklerini söylediler.

Dernek Başkanı İsmail Şentük’te , ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyesi 2 bin engelli adına teşekkür ve şükranlarını sundu.

Paylaşın:
246 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ