logo

İLK İYİLİK BELGESİ, FİYAT İNDİREN DOLMUŞ DURAĞI ESNAFINA…

İyi Parti Zonguldak İL Başkanı Yavuz Erkmen “İyilik Belgesi” uygulaması kapsamında ilk belgeyi, İl Merkezindeki Mithatpaşa Dolmuş Durağı esnaflarına vermeyi uygun gördüklerini açıkladı.

            Zonguldak İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, toplumda iyiliği ve örnek hareketleri teşvik etmek amaçlı, kamu yararına örnek hareket eden kişi veya kurumlara “ İYİLİK BELGESİ ” verilmesi kararı alındığını açıkladı.

Bu kapsamda İlk Belge, 3,50 TL olan taşıma ücretini salgında oluşan mağduriyeti gidermek amacı ile 2,50 TL’ ye indirerek mahalleye ulaşım ucuzlatıp örnek olan Mithatpaşa Dolmuş Durağı esnaflarına vermeyi uygun gördüğünü belirten Erkmen, ‘İYİLİK BELGESİ’nin Dolmuş Durağına bizzat yapılan ziyaretle Mithatpaşa Dolmuş Esnafları adına yönetici Şahan Baran Tezel’ e takdim edildiğini bildirdi.

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erkmen, uygulamanın devam edeceğini hatırlattı ve “Amacımız kötü haberlerden artık bıkan toplumumuza iyi ve güzel haberlerle örnek olacak kişi ve kurumları tanıtıp, onların örnek hareketlerini ön plana çıkaracaktır.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
1268 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ