logo

İLK ZİYARET ÇAKIR’DAN!..

Haber Hayat Yayıncılık’ın 7. kuruluş yıl dönümü nedeni ile gazetemizi ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Demek ki görev yaşlarımız aynı. Ben de 23 Aralık 2012’de ilçe başkanlığına başlamıştım dedi.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı ve Demokrat Gazatesi İmtiyaz Sahibi Fatih Çakır, Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret ederek, İŞ’te Haber Hayat Gazetesinin yayın hayatına başlamasının 7. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

GÜVENİLİRLİK VURGUSU YAPTI VE BAŞARILAR DİLEDİ

28 Kasım Perşembe günü akşam saatlerinde gerçekleşen görüşmede Çakır, “Demek ki görev yaşlarımız aynı. Bende 23 Aralık 2012’de ilçe başkanlığına başlamıştım” dedi. Aynı zamanda Demokrat Gazetesi Sahibi olan Çakır, iyi bir kadroyla medya sektöründe olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, “Sizleri tebrik ediyorum. Ekonomi ağırlıklı ve güvenilir gazeteniz Haber Hayat Gazeteniz bölgenin iş dünyasının nabzını yakından tutuyor. Ekonomi politik ve sosyokültürel açılardan tarafsız, bağımız ve örnek yayıncılığınızın ekip arkadaşlarınızla birlikte başarılarla dolu devamını dilerim.” diye konuştu.

ERDEMİR, HES, BELEDİYE VE KAMU YATIRIMLARINI KONUŞACAK

Çakır, Gönüllü’nün siyasete dair sorularına ise sohbet olarak cevap verirken, Erdemir’le ilişkiler, HES, Belediye faaliyetleri ve kamu yatırımları gibi gündeme dair resmi açıklamayı ise önümüzdeki günlerde yapacağını belirtti.

DEMOKRAT’LA AYNI GÜNDE…

Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çakır’a teşekkür etti ve “Size de hayırlı olsun. Yıllarca emek verdiğim Demokrat Gazetemizin’de 1 Aralık 2019’da 32. kuruluş yıl dönümünü hep birlikte kutlarız inşallah. Şimdiden kutlarız..” diye konuştu.

Ziyarette; Demokrat Gazetesi Haber Sorumlusu İzzet Arslanbay ile Haber Hayat Haber Sorumlusu Fahrettin Özaydın da hazır bulundu.

Paylaşın:
1040 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ