logo

İLKADIMLAR EKİBİ, ÇOCUK ŞENLİĞİNDE AKTİF ÇALIŞTI

  • Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi özel öğrencileri, velileri ve tüm eğitim kadrosu, belediyenin organize ettiği Çocuk Şenliğinde stant açtı.

23 Nisan Salı günü ilçedeki Atatürk Anıtı etrafında düzenlenen ve Tüm Ereğli halkının davetli olduğu 23 Nisan Çocuk Şenliği kutlamasına katılan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da bütün stantları ziyaret ederek gün boyu çocuklarla bir arada oldu.

TAM KADRO KATILDI

         İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fikri Eroğlu etkinlik boyunca ekibiyle birlikte alanda bulundu ve katılan çocukların keyifli çalışmalarına destek oldu. Kurumun fizyoterapistleri, psikologları, dil konuşma terapisti ve görevlileri ile birlikte etkinlikte görev alarak tam kadro çalıştı. Düzenlenen etkinlik çocuklar için özel olarak hazırlanan materyaller ile baskı çalışması yapmayı hedefledi. Çocuklar, şablonları kullanarak hayal güçlerini sınırlamadan gönlünce baskı ve boyama yaparak keyifli vakit geçirdiler.

“ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİNBİZ DE BURADAYIZ’ DEDİK”

       Etkilikle ilgili İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden yapılan açıklamada  “Özel çocuklara öncelik vermeyi hedeflediğimiz çalışmamız bütün çocuklara açık bir şekilde gerçekleştirildi. Özel çocuklar ve velilerin sosyalleşmesinin ve dışarıya çıkmasının toplumla kaynaşmasının öneminin farkında olan İlkadımlar ve Rehabilitasyon Merkezi ekibi hem özel çocukların etkinliğe katılmasından mutluluk duyarken hem de bütün çocuklarla bir arada olmalarının önemini vurguladılar. Kurum olarak böyle etkinliklerde daha çok görev alarak ‘Biz de buradayız’ demeyi ve özel çocuklarımızın daha çok görünür olması için uğraşmaya devam etmeyi hedeflemektedir.” denildi.

Paylaşın:
142 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ