logo

İLKADIMLAR, YILBAŞINI ÖZEL ÖĞRENCİLERİYLE KUTLADI 

  •       Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetimi, özel öğrenciler, veliler ve tüm eğitim kadrosuna yönelik yeni yıl kutlaması yaptı.

30 Aralık Cumartesi günü Mühendisler Derneği Lokalinde düzenlenen etkinliğe CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve ekibi de katıldı. Özel çocukların eğlencesine davet edilmek ve katılmaktan onur duyduğunu belirten Kocamanoğlu, yeni yılın özel çocuk ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerini paylaştı. 

         İlkadımlar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fikri Eroğlu da, konuşmasında ülke ve dünya olarak son yıllarda doğal afetler, depremler, salgın hastalıklardan dolayı zor zamanlar yaşandığını hatırlatarak, yeni yılla birlikte bunların son bulması umuduyla sağlık, huzur ve mutlu yıllar geçirilmesini diledi. Eroğlu ayrıca, etkinliğe yoğunluk dolayısıyla katılamayarak çelenk gönderen Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür etti.

Özel çocuk ve velilerin sosyalleşmesi dışarıya çıkmasının toplumla kaynaşmasının öneminden bahseden Fikri Eroğlu, bu konuda yapılabilecek etkinlikler, geziler için kamu kuruluşları ve ilgili makamlardan maddi, manevi destek beklediklerini söyleyerek iyi dilekleri sundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltılı etkinlikte yıl boyunca gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinin sunumu yapıldı, özel öğrenciler için sürpriz hediyeler takdim edildi. Kahvaltı sonrası özel öğrenciler, çeşitli oyunlar ve danslarla doyasıya eğlendiler. Farkındalık oluşturan ve memnuniyet yaratan etkinlik, İlkadımlar Eğitim kadrosu, öğrenciler ile velilerin hep birlikte yılbaşı pastası kesmesi ve yeni yılla ilgili güzel dileklerini bildirmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

.

Paylaşın:
214 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ