logo

İŞ İNSANI TARIK LATİF’TEN ZİYARET

  • Kdz. Ereğli’de İş İnsanı Tarık Latif, Haber Hayat Yayıncılık imtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde lojistik, otomotiv, gıda inşaat sektörlerinde faaliyetleri bulunan Latifoğlu Turizm Sanayi Şirketi Genel Müdürü Tarık Latif, Haber Hayat Yayıncılık imtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette gündemi değerlendiren genç ve başarılı İş İnsanı Latif, Kdz. Ereğli sanayi ve ticaret hayatında yeniliklere ve dinamizme ihtiyaç olduğunu belirttiği konuşmasında, “Ekonomi gazetecisi olarak çalışmalarınızı izliyor ve takdirle karşılıyoruz. Basının yetki, sorumluluk ve görevleri kapsamında yeri geldiğinde eleştirel, yeri geldiğinde yön gösterici demokratik gücü hepimize gerekli. Bu anlamda daha aktif olmanızı bekliyor, çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.” diye konuştu.

ORTAM HAREKETLENECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gönüllü’de pandemi ve yaz mevsimi şartlarında oluşan rehavetin atılması ile tüm sosyoekonomik ortamın olduğu gibi basının da aynı oranda hareketleneceğine inandığını söyledi.

İkili, iş dünyasındaki gelişmeleri değerlendirdi ve başta Belediye Meclis Eski Üyelerinden Reşat Latif ile bazı iş insanlarının kulaklarını çınlatarak en kısa zamanda tekrar bir araya gelme kararı aldı.

Paylaşın:
1322 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ