logo

İŞKUR, ERDEMİR’LE İŞBİRLİĞİ KAPISINI ARALADI!

  • İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, ERDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, paydaş olduğu konularda işbirliği yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

İŞKUR Zonguldak İl Müdürü Okan Şentürk, Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

3 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette, İl Müdürü Şentürk’e Kdz. Ereğli Hizmet Merkezinde görevli İş ve Meslek Danışmanları Serkan Hasan Köse ile Sibel Türköz eşlik etti.

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Edinilen bilgiye göre ; söz konusu ziyarette ERDEMİR Genel Müdürü olarak göreve yeni başlayan Genel Müdür Peker, ülke ekonomisine büyük katkısı olan ve  Ereğli’nin can damarı durumunda bulunan Erdemir’in il çapında yaptığı en büyük katma değerin istihdam ve diğer sanayilerin gelişimine katkısı olduğunu belirtti. Peker ayrıca, İŞKUR’la ortak paydası  olan istihdamın artırılması, mesleki eğitim, engelli personel açığının karşılanması gibi her türlü konuda Zonguldak İŞKUR İl Müdürlüğü ile  işbirliğine açık olduklarını ifade etti. Ardından Kurum hizmetleri ve yapılabilecek işbirliği çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
450 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ