logo

İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE DESTEK STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetici ve üyelerinin, ‘İstanbul Sözleşmesinin iptal edilmemesi ve farkındalık oluşturmak için sahilde açtığı standa yoğun ilgi oldu.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları yönetici ve üyelerinin, “kadına ve aile içi şiddetin mağdurlarını korumak amacı ile imzalanan ‘İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmemesi adına” sahilde açtığı standa yoğun ilgi oldu.

KADINLAR TAM KADRO KATILDI

22 Ağustos Cumartesi günü Sahil/Çınaraltı Mevkisinde halkı bilgilendirmek amacı ile açılan stantta İlçe Başkan Vekili Ozan Çapar, İlçe Başkan Yardımcısı Münevver Büyükalgan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Yazgan ve Kadın Kolları Yönetimi, Gönül Çapar, Esin Kurt, İlkgün Arkan, Hatice Şen, Hülya Baloğlu, Emel Ateş, Belda Dündar katılarak destek verdiler.

“İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE SAHİP ÇIKALIM”

Burada açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Meryem Yazgan, etkinliğin; kadına ve aile içi şiddete karşı çare olması için imzalanan İstanbul sözleşmesinin iptal edilmemesi adında düzenlediğini açıkladı. Açıklamasında soruna yönelik partisinin çözüm önerilerini de sıralayan Yazgan, kadına şiddet ve aile içi şiddetin özel hayatta gizli kalacak konular olmadığını savundu ve “insanlar her ne olursa olsun devlet koruması olduğu güvencesi ile yaşama hakkına sahiptir. İstanbul sözleşmesine gelin hep birlikte sahip çıkalım.”dedi.

BALBALOĞLU “İLGİ HARİKAYDI. TEŞEKKÜRLER KDZ. EREĞLİ”

İyi Parti Kdz. Ereğli İLçe BAşkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’da etkinliği sosyal medya hesabından, “Bugün ‘Kadına şiddete karşı farkındalık’ için açtığımız standımıza ilgi harikaydı. Teşekkürler Kdz.Ereğli” notu ile paylaştı.

Paylaşın:
713 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ