logo

19 Mayıs 2020

İSTİKLAL MARŞIMIZI ‘HEP BİRLİKTE’ SÖYLEYECEĞİZ

Kdz. Ereğli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, ilçe protokolü program alanından, halk ise evlerin balkonlarından olmak üzere İstiklal Marşımızı hep birlikte söyleyeceğiz.

Kdz. Ereğli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Tüm Türkiye’de olduğu gibi İstiklal Marşımızın birlikte söylenmesi etkinliği düzenlenecek.

PROTOKOL ÖNCÜLÜK EDECEK

Koronavirüs’le mücadele sürecinde halkın katılım sağlayamayacağı ve belediye sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak etkinlik, bu aksam saat:19.19’da Şehit Vefa Karakurdu Stadında düzenlenecek. Programa göre; Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın katılımıyla İstiklal Marşımız hep birlikte söylenecek.

HALK BALKONLARDA OLACAK

Halkın ise evlerinin balkonlarından ve pencerelerden bayrakları ile coşku içinde ekinliğe katılım sağlaması bekleniyor.

KADİR GECESİ MEVLİTİ OKUNACAK

Belediye Başkanlığının organize ettiği programın devamında ise saat 22.00’de Kadir Gecesi nedeniyle mevlit okunup, dualar edilecek. Halk, aynı şekilde Kadir Gecesi Özel Programını evlerinden canlı izleyebilecek.

Paylaşın:
615 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ