logo

İSTİŞAREDEN ‘İNŞAATLARA İVEDİ BAŞLANILMASI’ KARARI ÇIKTI

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve beraberindeki heyetin eski devlet hastaneleri alanına fakülteler kampüsü yapılması konusunda BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’yı ziyaret etmeleri ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığından verilen bilgiye göre; Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oktay, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, AK Parti İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, İYİ Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu ve BBP. İlçe Başkanı Turabi Çelik’ in katılımı ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı ziyaret edildi.

Ziyaretle ilgili yapılan açıklamada “kampüs alanındaki son gelişmeler ve yapılacak fakülteler değerlendirilmiş ve bundan sonra izlenecek yol haritası görüşülmüştür. Olumlu havada geçen ziyaret sonrasında inşaatlara proje sonrasında ivedi başlanılması ve yeni Fakültenin kurulması için istişarelerde bulunulması kararıyla ziyaret sona erdirilmiştir.”denildi.

Paylaşın:
1388 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ