logo

İYİ Kİ VARSIN ECHOMAR!

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Özel Echomar Hastanesi’nin 12. Kuruluş yıldönümü düzenlenen gece ile kutladı. Gecede konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Alp Demir Zorlu “12 yıl önce çıktığımız yolda çok şükür bu günlere geldik. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 12 yıl önce faaliyete başlayan ve sürekli yenilenen teknolojik donanımı, nitelikli insan kaynaklarıyla bölgenin en büyük hastanesi konumuna gelen Özel Echomar Hastanesi’nin 12. Kuruluş yıldönümü düzenlenen gece ile kutladı. Fabrika TİMS’te hafta sonunda düzenlenen geceye Özel Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Alp Demir Zorlu, Hastane Başhekimi Dr. Nevzat Çimenoğlu, Hastane Genel Müdürü Kaya Karatepe, yöneticileri, doktorlar, hemşireler çalışanlar ve eşleri katıldı.

ÇİMENOĞLU SIRALAMAYI AÇIKLADI

Gecenin açılış konuşmasını yapan Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, hastanenin il bazında bulunan 12 hastane arasında dördüncü sırada olduğunu ve hastanenin bugünlere gelmesinde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ettiğini ifade etti.

ZORLU, MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Alp Demir Zorlu’da duyduğu memnuniyeti ifade ederek “12 yıl önce başlayan bu yolculuğumuz çok şükür bugünlere kadar geldi. 2 yıl önce biliyorsunuz ki böyle bir gecede buluşmuştuk. Geçtiğimiz sene pandemi dolayısıyla bir araya gelemedik. Bu sene bir boşluk bulduk. Nevzat bey bulduğumuz boşlukta geceyi yapalım dedi. Herkes üzerindeki stresi atsın. Küçük bir mola verdik. İyi ki de onu dinledik. Sizlerin de ayağına sağlık. Bu bir inanç işidir. Sizlerin verdiği destek işidir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gecenin tadını çıkartmanızı istiyorum” dedi.

İLİGİLİ VİDEO İÇİN GÖRSELİ TIKLAYINIZ:

.

Yapılan konuşmaların ve kesilen yıldönümü pastasının ardından geceye katılanlar gönüllerince eğlendi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1560 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ