logo

İYİ PARTİ “CEFAKAR ESNAFIMIZ ZORDA!”

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, ekibi ile birlikte Kasım ayı başında gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerini özetlerken, “Cefakar esnafımız gerçekten zor durumda…” ifadelerini kullandı.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Kasım ayına esnaf ziyaretleri ile başladığını açıkladı.

Mart ayı başında ilçe kongresini gerçekleştiren İyi Parti, kongre sonrası oluşan yeni yönetimle bir yandan ziyaretçilerini ağırlarken, bir yandan da fırsat buldukça köy, esnaf ve stk ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Balbaloğlu ile birlikte resmi tören etkinliklerine ve ziyaretlere katılan ekip, pandemi önlemlerine azami dikkat gösteriyor.

REEL EKONOMİ CANLANDIRILMALI

Balbaloğlu ve ekibi Kasım ayına da çok sayıda esnafı ziyaret ederek başladı. Kobi’lerin ve esnafın Reel ekonominin bel kemiğini oluşturduğunu ifade eden Balbaloğlu, ziyaretlerde esnafın dertlerini dinlediklerini bildirdi. Ziyaretlerin kendileri için en anlamlı etkinlik olduğunu vurgulayan Balbaloğlu, “Cefakar esnafımız gerçekten zor durumda. Siftah yapmadan evine gidenler var. İzlenimlerimize göre, satış ve iş düşüklüğü bir taraftan; vergi, ssk-Bağkur primi ve sürekli artan stok maliyeti sorunu diğer taraftan tüm ağırlığı ile esnafımızın sırtında bir yük. Tüm bunlara rağmen finansman kaynaklarına erişimde ise zorlanıyorlar. Ereğli esnafı kalıcı bir krizle adeta baş başa bırakılmış. Reel ekonominin canlanması için genel ve yerel tedbirler ivedilikle alınmalı.” dedi.

“ZİYARETLERE DEVAM EDECEĞİZ; ÇÜNKÜ MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR”

Balbaloğlu ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti tekrarlayarak, “İnceleme ve ziyaretlerimize devam edeceğiz; Çünkü millet bizi çağırıyor. Elde ettiğimiz verileri, çözüm önerilerimizi de ekleyerek genel merkezimiz ve kamuoyu ile paylaşmaya özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
790 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ